God natt världen <3

Hejsan! Ville bara att ni skulle veta att det är dags för lilla mig att gå och lägga mig nu. För 1) jag är trött 2) jag måste gå upp klockan 05:00 imorgon -.-

jaja, vi hörs väl imorgon?

Sista dagen..

Hejsan! Idag skulle "jobbet" börja först klockan ett på förmiddagen, så min morgon var ganska så utdragen. Jag vaknade vid kvart i tio och trots att jag hade sovit ovanligt länge så var jag hur trött som helst. Det var inte särskilt roligt.. Sitter redan nu och gäspar, haha. Märks det att jag är tonåring eller??

Jaja, idag hände det inte så mycket på prao:n, gjorde samma saker som vanligt. Det enda som är lite tråkigt är att det är sista dagen imorgon, har ju trivts så bra här och haft så roligt.. Kanske blir det att sommarjobba på ÖoB i sommar? Har ni något tips på ett bra ställe att sommarjobba på så skriv gärna det som en kommentar :)

Känner verkligen att jag vill sommarjobba denna sommaren, i typ tre veckor eller något sådant. Känner att jag vill kunna tjäna egna pengar nu och spara till en platt-tv, kläder, inredning till mitt rum. Ja, you name it, min lista på vad jag vill ha bara fortsätter och fortsätter..

Detta var bara en kort uppdatering men den får väl duga :P

Ha det bra /Jessica

Frågor :P


Nämn något som gjorde dig glad igår:
Bea, vi pratar och skrattar så hon gör mig alltid så glad :)

Vad gjorde du kl 08 i morse?
Var och duschade, hehe.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Satt vid datorn :P

Hur vaknade du idag?
Jag vet inte, vaknade bara..

Det sista du sa högt?
Har ingen som helst aning..

Det senaste någon sa till dig:
Det var min kusin Robin som sade: "Godnatt, Jessica" 

Vad har du druckit idag?
En flaska med Mer, Cola och vatten.

Vad var det senaste du åt?
Tuggummi, nej men tacos. MUMS!!

Vad var det senaste du köpte?

Hmm, en parfym, ett tuggummi paket och en påse med "Jätte-salta"

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Typ grön, men den har blivit lite blekt..

Vad är det för väder hos dig nu?
Vet inte, det är svart...

Godaste glassmaken?
Sandwitch tror jag :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, alltså jag tror att man kan bli kär i det man ser. Men man vet ju inte hur han/hon är så det är lite 50/50..

Sover du tungt?
Om jag sover riktigt bra så ja. Men kan ibland vakna av att någon tittar på mig, ja alltså om jag sover över hos någon kompis och de vaknar före mig och ska kolla om jag har vaknat, då vaknar jag ibland. Mycket jobbigt :/

Drömmer du mardrömmar?

Självklart! Men det var ett tag sedan nu :)

Trivs du med ditt jobb?
Eftersom att jag inte har ett jobb så kan jag svara om hur jag trivs med min prao-plats. Jag trivs jätte bra!

Favoritklädsel?
Ojojojojojojojoj, den här frågan var inte rätt. Alltså jag har hur många favoritklädslar som helst. Så jag får passa på den här frågan ;)

Favoritlåt just nu?
Kanske någon av Coldplay eller Chris Brown's: "Turn up the music".

Vad ser du om du tittar till höger?
En laptop :)

Vad gör dig glad just nu?
Vet inte, min tanke på den jag gillar ;) (ja, alltså en kille) hihi

Vad ska du göra härnäst?
Jag ska nog gå och ta på mig min mycket älskade korsett... hör ironiken i det hela.

Höger eller vänsterhänt?
Höger

Humör just nu?
Trött..

Favoritgodis?
Hehe, får passa här också. Har så otroligt många favoriter..

Kläder just nu?
Bh, vitt linne, magtröja oversize i XL, trosor, strumpor och ett par jeggings :)

Sommarplaner?
Inget just nu. Förutom att bli brun som mjölkchoklad ;)

Hur många kuddar sover du med?
Två ;)

Morgon eller nattmänniska?
Natt utan tvekan. Är alltid så himla trött på morgonen..

Vad är viktigast för dig?
Familjen, släkten, kompisarna.. Usch, gud vet vad jag skulle göra om någonting hände dem..

Är du kittlig?
Hehe, ja tyvärr. Under fötterna, magen, halsen. Ja kul nu kommer säkert någon att kittla mig som bara den imorgon..

Snarkar du?
Det gör jag säkert, skulle inte förvåna mig i alla fall..

Stjärntecken?
Jag är en våg hehe.

Äckligaste insekten?
Alla!!!!!!!!!!!!!!!

Stökigt eller välstädat?
Välstädat! Vantrivs i klassrummet när det ser ut som en svinstia, fattar inte folk som lever i skit liksom..

Vad längtar du mest efter just nu?
Mycket, sommaren, att det ska bli något mellan mig och _ _ _ _ _, att fylla 15. Och mycket mer!!

I Falun :)

Hejsan kära bloggläsrae :) Är ju i Falun nu och har varit det sedan i lördags. Första kan jag berätta om hur tågresan gick. Jo, jag och mamma åkte ju in till Lund (där tåget skulle gå ifrån) och köpte lite mat och fika att ha på tåget. När jag satt på tåget så tänkte jag ta min pressbakta baguette med kyckling och curry till frukost. Ingen bra ide.. Blev hur illamåendes som helst, trodde seriöst att jag skulle spy, men det gjorde jag som tur var inte. När tåget stannade på sin slutdestination i Stockholm och skulle gå till nästa tåg som skulle gå till Falun. Men jag hittade INTE perrong nummer 4, gick omkring i typ tio minuter innan jag lyckligtvis fann perrong nummer 4. Väl på det tåget så satt det en kille framför mig, omkring 15 år tror jag. Han vände sig om och glodde på mig hela tiden, sjukt störigt. Men sedan visade sig att det inte var hans plats, så han satt sig självklart bredvid mig istället för att sätta sig på någon av de andra 20 platserna.. Ja, när jag kom fram till Falun så möttes jag av min moster, kusin och min mosters man.

Vi åkte sedan direkt till mormor för att äta middag. Jag skulle även sova över där i två nätter. Mormor och jag var ensama om dagarna, men vi tittade på tv eller var ute och gick. Det var mycket trevligt. På måndagen då så åkte jag, min min moster och mormor in till Kupolen för att shoppade. Kom hem med en massa olika saker, lägger upp på mina införskaffade saker allt eftersom.. Blev sjukt nöjd med allt som jag handlade :)

På tisdagen var det min första prao-dag. Jag kände mig ju hur dum som helst som inte visste var allting var.. Men jag fick i alla fall plocka upp varor, städa bland varorna och titta på medan Bea (min moster) satt i kassan. Allting var lärorikt och roligt, trots att man fick ont i ryggen efter att stå upp typ hela tiden.. Idag kunde jag vara mer självständig, jag gick omkring och städade eller drog fram varorna så att man såg de bättre. Ibland hittade man skräp som man fick gå och kasta. "Min" hörna är nog hygien hörnan, det är där jag är för det mesta och känner till var typ alla varorna inom hygien är någonstans. Så om ni vill träffa mig så får ni väl gå dit så kanske vi ses ;)

Har inte orkat blogga de senaste dagarna, men ibland måste man unna sig en liten bloggpaus :) Skriver kanske ett till inlägg senare (kanske direkt efter) eller så hörs vi imorgon :)

Ha det bra /Jessica

Sista dan!!

Godmorgon solstrålar :) Idag är det (som rubriken säger) sista dagen här i Skåne innan jag åker upp till Falun :) Ska bli sååå roligt att få träffa släkten igen :D
Idag ska vi inte göra något speciellt i skolan, vi ska typ ha No-förhör om ljus.. Ja, känner mig i alla fall säkrare på det än på So-provet..
Lägger upp en dagens outfit sedan, orkar inte nu :p
Ha det :)

Artie :)

Hejsan! Dagens glee-karaktär blir Artie!!
Ja, som sagt heter han Artie. Han sitter (som ni nog ser) i rullstol. Han är ihop med en tjej som heter Tina, hon är typ kines eller japan :) Artie har en väldigt modern och vacker, klar röst. Både jag och Sara tycker att han ser bra ut :) Vi och våra killar alltså :P I början hade både Tina och Artie ett slags handikapp, Artie var rullstolsbunden och Tina stammade. Men det visade sig att Tina bara fejkade sitt stammande vilket gjorde Artie besviken. Eftersom att han trodde att de hade något gemensamt.. Men tillslut förlät Artie Tina och de är nu ett lyckligt par :)
Ja, i skolan idag hade vi SO-prov, känns väl sådär. Har varit säkrare på de andra proven men hoppas i alla fall att jag ska få godkänt (e).
Kom typ precis ut ur duschen, känner mig lite som en ny människa :)
Ja, det var allt för idag :) Ha det bra

Prov :/

Hej!! Ska snart dra till skolan. Har äntligen fått prao-plats!! I Falun (där bor större delen av min mammas släkt) och jag ska bo hos Bea (en av mina mostrar) och praoa på hennes jobb, Öob eller Överskottsbolaget :) Jag ska ta tåget upp dit på lördag och taggar som fan!! Jag ska bo där i en vecka :) Så jag måste packa kläder och sånt idag när jag kommer hem.
Hade en urmysig dröm för typ några dagar sedan, snacka om det var surt att vakna :/
Ska ha So-prov idag.. Roligt :/
Var även på utvecklingssamtal igår, min mentor sa att jag var och nosade på de högsta betygen!!! Jippie! Allt mitt slit i skolan har äntligen lönat sig :D
Lägger upp en dagens outfit bild senare idag och en bild på en till Glee-karaktär. Måste dra nu..
Ha det bäst :D

Mini semester :)

Hejsan! Eller godmorgon kanske man borde säga. Ni undrar kanske vad jag menar med rubriken, jo det är så här att jag, Jesper, Annalinnea och mamma ska åka till Frillesås för att hälsa på några kompisar :) Ska bli roligt, men är nervös för att det var flera år sedan vi träffades :/ Jaja, ska stanna på Rusta för att köpa en parfym som luktar vanilj, schampoo och balsam :) Hannah hade den parfymen och jag är kär, så idag ska jag köpa den :) Det är bra för att på Rusta är parfymer så billiga, typ högst 100 spänn, ett kap :)
Ja, får gå och blåsa håret nu och göra mig fin ;)
Ha det bra!!

Frulla (frukost) :)

Godmorgon!! Här sitter jag och har gjort mig själv en rejäl frukost :) Jag har äppeljuice, macka med baconost, fil med Havrepuffar och sist men inte minst lite hallonkräm. Mmm, gott :P
Ja, vaknade en hel timme för tidigt idag.. Men bestämde mig för att gå upp i alla fall. För att om jag ligger kvar i sängen för länge (efter att jag har vaknat) så får sjuuukt ont i magen. Hur konstigt som helst eller hur :P
Idag får jag förhoppningsvis en prao-plats, på Carlings. Jag ringde de igår och det var en söt kille som svarade :) Eller jag vet ju inte hur han ser ut men hans personlighet var fin i alla fall. Han sade typ: "Ha det bra!" till mig innan jag lade av. I alla fall han var inte den som kunde bestämma om praktikplatser men han skrev ner lite info om mig och skulle be hans kollega (som kommer idag) att ringa mig, det är kollegan som tog de besluten :) Håll tummarna!!
Just det, idag ska vi visa upp vår dans. Eller ja, den ska filmas in av Patricia (vår idrottslärare och mentor). Sedan får vi välja om vi vill få vår video att visas upp för klassen (vilket vi inte vill). Berättar hur det gick senare :)
Ha det bra idag :)

Fler frågor :)

1. Hur gammal är du om fem år? 19-20
2. Vem var den sista du träffade? Jesper
3. Hur lång är du? Runt 161
4. Vilken var den senaste film du sett? Star Wars 5 :)
5. Vem ringde du senast? Det var till Carlings. Ringde ju p.g.a prao. Om ni undrar så skulle de ringa imorgon igen :)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det var till mamma, det stod "Hannah o Sara följer med hem då"
7. Vad är dagens planer? Fortsätta att maniskt uppdatera mig mejl, kanske titta på Star Wars 6, duscha, plugga SO och sova :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Helst sms:a, det stör inte lika mycket.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? För 10 timmar och 18 minuter sedan, haha.
11. Vilken ögonfärg har du? Skiftar mellan blå och grön.
12. När vaknade du idag? 06.35..
13. Har du någon gång hittat en katt? Em, nej.
14. Vilken är din favoritplats? Typ Gran Canaria??
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj, kanske ställen där det bara är fulla människor?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hehe, i Spanien på resa med min man och ett barn :)
17. Vad skrämde dig som barn? En mardröm, haha. När jag och mamma sprang efter en fet ko som sedan bajsade på mamma så att hon blev, ja, brun..
18. Vem fick dig att skratta senast? Hanna SM
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha, konstig fråga. Alltså jag är inte för ung, men jag har inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar :)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder, haha.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två :D
23. Hur många landskap har du bott i? Har ingen aning, men tre kanske..
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, har aldrig varit full.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, har fobi mot fötter även mina egna. Haha, hur töntig får man va??
26. Är du social? Nej, det vill jag nog inte påstå..
27. Vilken är din favoritglass? Sandwitch eller Ben and Jerrys :)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa massor av kläder, skänka lite till välgörenhet och kanske bjuda på en resa till hela familjen :)
29. Tycker du om kinamat? Ja!!!
30. Tycker du om kaffe? Bara cappuchino (stavning?)
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller ibland O'boy.
32. Sover du på någon särskild sida? Alltså i sängen sover jag in mot väggen och har en grymt stor kudde brevid mig. Haha
33. Kan du spela poker? Nope :)
34. Tycker du om att mysa? Självklart, eller det beror på med vem :)
35. Är du en beroendemänniska? Haha, ja, det är vad mina kompisar skulle säga. Så det får bli ett ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Umm, en som går i sjuan och en som går i sexan
37. Vill du ha barn? Japp :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Typ engelska och lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag vet nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på..
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder <3
42. Äger du dyra smycken? Säkert någon som är dyr hah
43. Har du någon gång testat narkotika? Verkligen inte.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Haha så fel den frågan lät, men en macka med honung och ost på.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, Hannah, Sara, Linus, Hanna SM, Pia (lärare). Ja, det finns några stycken..
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett H-format ärr på min vänstra arm. Kan berätta hur det blev till. Jo, jag och mamma satt ute i trädgården och målade bänkar, min arm blev vit (färgen) så vi skulle gå in och tvätta av oss. Jag tog då en tvättsvamp (färgen var svår att få av) och skrubbade. Haha, hur dum får man vara?!
47. Vad har du för ringsignal? Orkar inte titta, kommer inte ens ihåg den..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, ligger i kartonger där uppe. Mamma...
49. Flirtar du mycket? Nej, det hoppas jag inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Vet inte
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? Fallen ängel. Så himla bra bok, rekomenderas stort!! Författaren heter Rebecka Fitzpatrick.
54. Läser du dagstidningen? Jag läser ibland GP uppe hos pappa.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej, hur skulle jag kunna göra det??
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Typ Rix FM??
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Någonting om hur Sverige styrs, haha

Prao..

Goddag :) Idag har jag ringt och försökt att få en praoplats, men de sade till mig att ringa på måndag (vilket är försent). Vi har en lapp om prao som skall lämnas in imorgon, och jag har inte ens fått en praoplats. Har i alla fall mejlat Lindex och GinaTricot idag, hoppas att de svarar snart.. Sitter och uppdaterar mig mejl hela tiden och hoppas att se att någon har svarat, men inte en..
Idag hade vi dubbelpass med SO, ett pass med engelska, matte och tyska. Roligt va? Nej, tråkigaste dagen på veckan.. På so:n pratar vi om hur Sverige styrs. Vi ska snart ha prov där vi ska låtsas vara ledare över "populärpartiet", lääängtar... Har även varit lite annat skit i skolan, men pallar inte ta det här.. å är på lite dåligt humör just nu..
Dagens Glee-karaktär:
Mercedes!! Hon sjunger ruggigt bra, hon har en sådan skarp röst. Hon är stolt över att vara mörkhyad och sade en gång att: "You need some of my choclate voice". Sådant säger hon lite här och där. Mecedes är en sådan som säger till om det är något som hon tycker är fel, respekt till henne!! Annars finns det nog inte så mycket mer att säga..
Ja, lite om vad som har hänt idag. Mer blir det imorgon :)
Ha det bra

Öm..

Hejsan!! Joggade som sagt med Hannah och Sara idag, blev väl en 3 kilometer eller något sånt. Stolt :) Var helt slut när vi kom hem igen, vart helt öm i benen. Så jag strechade lite och kände stoltheten fylla mig, det lät fel ;P Övade idag igen på dansen, vi är helt klara, fast mer träning.
Dagens Glee-karaktär:
Han till vänster, Kurt. Han är homosexuell och blir ihop med Blaine (han till vänster) i säsong 2. Kurt blir mobbad för att han är gay och sedan visar det sig att mobbaren också var gay :O Lite problematiskt där.. I alla fall, i början av säsong 1 så får Mercedes en liten "crush" på Kurt, men när hon får reda på att Kurt är gay så blir hon lite förvåndad. Kurt säger då att han aldrig har berättat det för någon annan, för att han för lågt självförtroende. Men nu har folk mer och mer accepterat att han är som han är. Men Kurt blir sedan kär i Finn (men Finn är ju inte gay..) och Finns mamma kommer att bli ihop med Kurts pappa, herregud kan det bli värre?? Ja, jag tycker att Kurt är söt (där kom sanningen fram..) men det kan jag inte hjälpa.
Lovar att jag ska lägga upp dagens outfit bilder mycket oftare. Byter ju kläder varje dag och ni kanske vill se hur mina outfits ser ut, haha. Konstigt men så resonerar jag :)
Ha det bäst

Skola snart..

Hejsan!!! Har typ panik nu, måste ha prao-plats fixad till på fredag! Men förhoppningsvis fixar det sig idag :)
Idag ska jag, Hannah och Sara öva på vår dans, den är helt klart men vi behöver verkliger öva! Tittade på 2 och en halv Glee-avsnitt igår med Sara.
Just det, idag ska vi (jag, Hannah och Sara) springa, ja jogga då. Vi har sagt att vi ska springa tillsammans i typ ett år. Men ni kör vi igång på riktigt, varje onsdag :) Lääängtar
ja, måste gå och borsta tänderna nu och sedan gå ut till bussen..  Önska mig lycka till ;P

Snyggingen ;)

Hejsan! Pratade ju igår om en snygg kille som dansade i ett av bidragen i Melodifestivalen, jag sökte på Google och här är han:
Anton Ewald Jag menar herregud, hur snygg får man vara?! Fick även reda på att han bara är 18!!! Kanske nåt för mig ;) Haha, nej det tror jag inte.. Men man måste hålla hoppet uppe, haha. Äkta Hannah att säga så :)
Just det jag, idag läste jag igenom våra omdömen och var mycket bättre än vad jag trodde, visst kan man förbättra dem men blev ändå överraskat glad :)
Dagens Glee karaktär blir:
Rachel. Hon är ihop med Finn och är väldigt egoistiskt och tänker sig ibland inte för innan hon säger något. Hon har bra betyg och presterar bra i skolan. Hon är jude och var ihop en väldigt kort tid med Puck, men hon trodde att det inte skulle fungera mellan dem, så hon gjorde slut. Rachel sjunger väldigt bra och gillar att sjunga, att driva på Glee-klubben. Man kan nästan säga att hon är som en mini-Will (Glee-klubbens lärare) ibland. Hon har söta kläder ibland, men ibland väldigt konstiga.. Jag och mina kläder, haha :P
Ha det bäst ;)

Klippt mig:)

Hejsan hoppsan! Igår klippte min storasyster Jenny mitt hår, bestämde mig för att skaffa lugg igen :) Och så blekte jag även håret också, det kanske inte ses så bra men det blev en lite mörkare nyans än solblond. Blev jätte nöjd :) Förlåt för bilden på osminkade Jessica.. Köpte även lite kläder av henne igår, ska försöka lägga upp bilder på de sedan :)
Jesper fick provdyka igår, han tyckte att det var väldigt häftigt :) Blev själv lite sugen på att dyka när man såg honom där under vattnet :) Var en sjuuuukt snygg kille där, han var väl typ 20 eller nåt. Men han var sååå snygg. Jag tittade på honom (man måste ju unna sig lite ögongodis ibland) och såg även hur han tittade på mig. Blev så klart röd som en tomat i ansiktet och var hur nervös som helst.. Töntiga jag ;)
Såg såklart finalen av Melodifestivalen igår, tyckte helt klart att det var rätt låt som vann :) I låten "Amazing" med Danny var det ju många dansare. Och där var en väldigt snygg dansare. Herregud alltså, jag satt bara och tittade på honom när det var snabb repris. Hoppas jag hittar en bild på honom!!
Ja, orkar inte lägga upp en Glee-bild just nu, blir kanske en ikväll istället. Förresten, skriv kommentarer om hur ni tyckte att min nya "look" blev :)
Ha det ;)

Dagens :)

Ja, här får ni en dålig dagens outfit. Den vita tröjan är ifrån Bikbok, linnet (med en tiger på och med vita ränder på) tror jag är ifrån NewYorker, de svarta jeansen är ifrån H&M. Ringarna ni kan se i bild: den till vänster kommer ifrån Kappahl och den till höger ifrån JC.
Idag hände ingenting i skolan. Inget speciellt i alla fall.. Sista lektionen fortsatte jag på min tubhalsduk, jag stickar en till mamma. Jag kan inte säga vilken färg det är, det blir en överraskning :)
Dagens Gleekaraktär blir Puck!!
Puck är den egentliga pappan till Quinns barn. Han är jude, samma som Rachel, och ville därför vara ihop med Rachel, men hon sade att deras "förhållande" inte skulle vara.. Annars finns det typ ingenting att säga om Puck..
Sitter just nu och lyssnar på Coldplay's låt Charlie Brown, lyssnar typ sönder mig på Coldplay. Har blivit helt galen i de på sistone XP
Ha det :)

Skola..

Goddag :) Ska så smått göra mig redo inför skolan.. Lägger upp en outfitbild senare idag. Och ska försöka att lägga upp en bild på en ny Gleekaraktär. Gick inte igår..
Aja. Hade kalas för min äldsta lillasyster Annalinnea igår och i förrgår. Var väl helt ok, roligast igår då det var "vuxenkalas", vi åt gott, pratade, skrattade och annat trevlig.
Ja, måste så smått börja klä på mig nu. Ni vet ju hur lång tid det tar att ta på sig jacka och skor ;P

Goddag mina vänner :)

Här ser ni mig i mina nya glasögon :) Vad tycks??
Idag i skolan har det inte hänt så mycket, har haft engelska/svenska två gånger och NO två gånger och sist idrott. På idrotten just nu så ska vi vara i grupper och göra en dans till en låt. Jag, Hannah och Sara är i en grupp och har valt låten Smooth Criminal med Michael Jackson. Väldigt svår att dansa till, men vi gör lite framsteg. Bättre än inget ;)
Dagens Glee karaktär blir (trumvirvel) Quinn:
Quinn brukade vara med i Cheerios, det är också en slags Gleeklubb, men som drivs av kärrningen Sue Sylvester. Men eftersom att Quinn blev gravid så blev hon utsparkad från Cheerios. Numera är hon med i Glee (klubben som hela serien handlar om). Och för er som inte förstår vad Glee är, Glee är en klubb där man är med i och sjunger och dansar till. Deltagarna i Glee tävlar i olika mästerskap (de vann ett mästerskap i förra programet jag såg). Quinn hade varit ihop med Finn, men han hade inte fått komma innanför hennes trosor (om man ska vara tydlig) utan typ ja, tog på varandra i en pool. Då kom Finn och Quinn har ljugit om att det var han som var pappan fastän det var Puck.. Ja, mycket trubbel i den här serien :)
Det var lite om vad som har hänt idag :)
Ha det ;)

Hejsan :)

Hej :) Har blivit heeelt såld på Glee. Asså herregud, älskar den serien till 100! Hannah och Sara visade mig ett program, sedan var jag såld.. Är inne på första säsongen (av tre, den tredje går på tv nu) tittar på ca ett program varje dag!! Nedan kommer bilder på olika karaktärer i Glee:
Finn - hur söt får man vara?! Finn var ihop med en tjej som heter Quinn (karaktären alltså) och hon blev gravid, Finn trodde ju att det var han som var pappan, men det visade sig att det var Puck.. Numera är han ihop med Rachel, en egoistisk tjej men som är söt :) Innan var Quinn en riktig (ursäkta ordspråket) bitch, men nu när hon har blivit gravid har hon blivit mycket snällare och sötare. Hennes kläder är så söta :) Ja, detta var lite fakta. Jag ska skriva lite om karaktärerna, i brist på annat ;)
Bilderna gick inte att förminska så jag slänger in en karaktär varje dag, bra ide??
Ja, skolan är som vanligt, förutom att jag inte behöver ha korsetten i skolan mer!!!!!!!! Ni ska veta vilken befrielse! Kan ha på sig normalare kläder, tajtare tröjor och inte alltid behöva oroa sig för att kanterna på korsetten ska synas. Ja, det är bara tre av många fördelar med att inte ha korsetten i skolan.
Vann även ett pris i skolan, för att jag var bäst av alla tjejerna i klassen på ett prov!!! Vann en tröja som det stod Teknikåttan på.. Inte särskilt, men det är ett plagg att vara stolt över ;)
Nu ska jag gå och skära upp ett grönt äppla (som har blivit som ett beroende på sistone)..
RSS 2.0