Lite färg :d

Hejsan! Idag har det varit suuuuuper fint väder, har legat o solat i typ 2 timmar, dock har det gått i perioder. Klarar inte av att ligga stilla hur länge som helst :d Har redan nu fått en liten bikinirand, ett mycket bra tecken :D Imorgon hoppas jag att det blir lika fint väder, kommer isåfall till skolan i shorts och kanske ett linne ;) Får se hur det blir.. Måste köpa ny bikini, har sett en som Kenza har haft på sig, typ förr året. Den är vit och virkad, tyvärr kommer den från ett märke (kommer inte ihåg namnet XD) och kostade typ 1 000. Finns en liknande på H&M har jag hört..
Vid fyra-tiden åkte jag, mamma, Jeppe och Per till gymmet och tränade, blev att jag sprang på löpband i tio minuter och tränade på nån cykel-tramp-sak (hehe, vet inte vad det heter eller kallas..) i lite mer än tjugo minuter. Fy så trött jag blev! Alltså typ sov-trött, blundade hela vägen hem, märks det att man är tonåring?? ;)
Lägger upp en bild på min nya tavla imorgon, orkar inte nu (ännu ett tecken på att man är tonåring :P)
Ha det bääst /Jessica

Rainbow!!

Hejsan! Idag har det varit önnu en tråk dag, har duschat klikppt gräsmattan och lite sånt. Lovade er en blid på mina solglsögon, so here they are!:
Seriöst, dem är typ dem finaste jag sett hittills. Ska köpa sjukt många solglasögon. Börja samla kanske? ;)Är lite Hippie-stuk på dem?
Slog i min fot innan jag skulle blogga, fy så ont det gör. Sparkade i hyllan så att en hudflisa gick av -.- Ont!!
Senare i dag ska Kalle komma hit, vi ska kanske titta på nån skräckis eller nåt. Älskar skräckisar så sjukt mycket. Känslan att vara riktigt rädd, för en film. Typ bästa känslan? Okej kanske inte.. Men gillar att sitta gömd bakom en filt :3
Ha det /Jessica

Dagens inköp :)

HejsanHoppsan! Idag åkte jag och Per intill Malmö, han skulle typ köpa högtalare till bilen o lite sånt. Jag köpte en tavla på Audrey Hephurn (stavning?) som är grå med mörkgråa blommor på och guldig text. Fick även ett par solglasögon från Cubus. De är stooora och med regnbågsmönster. Älskar dem! Lägger upp bilder på det jag handlade igår :) Annars idag har jag typ vikt kläder, stadat mitt rum och sånt. Kände att det var dags ;) imorgon blir det en tråkdag tror jag, fortsätta städa rummet. Roligt va? (not) Anyway, mamma och Jeppe satt o tittade på skräckfilm när jag o Per kom hem. Jag älskar att bli skrämd av filmer, så självklart tittade jag på. Hade typ tröjan ända upp till ögonen för jag var så rädd. Trots att det var ljust ute :/ Är en sån fegis, i know..
Ha det /Jessica

Kanin :D

Hejsan! Igår var dagen chill, låg bara i sängen hela tiden för att jag hade ont i halsen och ville inte smitta dem andra. Jag tittade på BB, weheartit, facebook och chattade med Kalle. Idag har mamma och Jeppe åkt iväg för att hämta upp en till kanin (ja vi har en kanin som heter Leo, vi vill skaffa små bebiskaniner :D) som är typ mörkgrå, ska heta Lina eller nåt sånt, kommer inte ihåg :3
Just nu lyssnar jag på musik och (hehe) chattar med Kalle :3
Ha det /Jessica

Gården!!

Godmorgon solstrålar! Vädret ute är raka motsatsen mot sol, det regnar och blåser :/ Igår åkte jag till Gården (ett ställe där man umgås på). Jag var där med Liv, Corre, Kalle, Erik och Jonte. Hade så sjukt kul, först satt vi vid datan och väntade på att alla skulle komma sedan cyklade vi (tre stycken hade med sig cyklar och alla fick skjussa någon) till en lekplats lite längre bort där vi gungade och ja, blev typ barn igen.. Defenitivt något jag vill göra igen ;)
Har börjat få ont i halsen nu, känns som att jag är helt tjock i halsen :/ Var ett tag sedan jag var sjuk nu, så det är väl dags nu tror jag :( Imorgon (fredag) ska vi åka och köpa en till kanin :D Så sjuuukt söt kanin, den är typ mörkgrå och lurvig :3 Gulligt!
Har precis städat mitt rum så att det är fint igen.. Ska nog dammsuga också men orkar inte just nu :/ Märks det att man blir äldre eller?? ;D
Ska titta på BB nu :) Ha det /Jessica

Klasskampen :P

Hejsan! Har idag varit o tränat, sprang en sådär 25 minuter på löpband. På skolan idag var det jag o några till som skulle hjälpa till på klasskampen. Det är en tävling där man ska tävla i bland annat längdhopp, 60 meter, kast med boll m.m. Jag skulle hjälpa till att mäta vid längdhoppet, fick ont i ryggen eftersom att man skulle böja sig ner hela tiden.. Vi blev klara sjukt snabbt så jag hade typ 2 timmars rast! Hade inget o göra så satt med Anton, Jack o Kalle istället för att bara sitta för mig själv o glo som en fåne ;) Har redan börjat fundera över vad jag önskar mig i födelsedags present. Har redan kommit på en som jag önskar mig sjuuukt mycket (förlåt mamma). En navelpiercing :3 Tycker det är så sjukt fint och ja, det verkar vara något för mig. ;D Jaja, vi får väl se hur det blir, finns tre i min klass som har det redan och jag vill bli den fjärde! :D
Ha det /Jessica

Helgen som har gått :)

Hejsan! Har ju vart uppe i Falun till helgen. Det jag gjorde där var att gå på min kusins kalas (han blev 3 år), shoppade lite och sånt :) Hade sjukt roligt. Något som jag gjorde varje dag var att chatta med Kalle. Jag vet har börjat chatta med han sjukt mycket men det är bara roligt ;) Idag gick jag till skolan som vanligt vi skulle åka till Malmö båda 8:orna och 9:orna, vi besökte en synagoga och fick lära oss mer om typ Bar- och Bat Mitzvah och sånt. Sedan åkte vi till ett museeum där vi fick veta lite om hur det var i Malmö förr i tiden och sånt. Var väldigt intressant och medan vår guide förklarade hur det var så gick vi igenom olika rum där det fanns bilder och utställningar av olika slag. I ett rum fanns det även ljud där det lät som svärd som slogs mot varandra och sånt. Gissa om man blev skrämd liksom! Innan vi skulle på guideturen så fick vi gå ner till fiskar, det fanns typ som en bänk framför akvariumen (eller hur det ska stavas) och jag lutade mitt ben där emot. Vilket jag inte borde ha gjort.. Mitt byxben blev blött, precis vid knäskålen.. Alla skämtade med mig och sade att jag hade kissat på mig (inte för jag vet hur jag skulle lyckas att kissa där.. Blev även sjukt skrämd av en fisk idag.. Den hade stjärten mot en stock och hade typ samma färg så trodde ju att det var en gren typ. Men när jag skulle titta närmare på den såg jag att den hade ögon så jag blev ju sjukt skrämd och typ började skrika. Haha, ingen visste ju vad jag hade blivit rädd över så de trodde nog att jag var knäpp eller nåt :/ Jaja, så är livet ibland ;)
När jag kom hem åt jag, sedan lade jag mig i sängen för att titta på BigBrother och chatta med Kalle (är ni förvånade?). Seriöst jag och Kalle chattar flera timmar varje dag och jag tycker ju det är hur kul som helst, men undrar ju om han inte blir uttråkad. Hans svar vad: "Aldrig". Så det var ju tur för jag skulle kunna chatta med han typ hur länge som helst, han är himla rolig så tröttna på honom kommer jag nog aldrig att göra :) Men just nu ska han spela trummor så får hitta på något annat så länge ;)
Vi hörs nog imorgon igen om inte något annat kommer ivägen :)

no life, frågor :P

SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: Mamma eller pappa tror jag..
SMS: Kalle :P
Sång du lyssnade på: Starships - Nicki Minaj
Gången du grät: Idag :(

HAR DU NÅGONSIN:
Gjort något olagligt: Vet inte, eller jo, det har jag :P
Varit kär?: Herregud ja
Förlorat någon speciell person: ja 
Varit så trött att du somnat sittandes: I bilen, ja.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Vit/svart
färg 2: Rosa
färg 3: Lila

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja och många dessutom :)
Fått ditt hjärta krossat: Tyvärr ja.. ganska nyligen (se när jag grät senast..)
Skrattat så att du har börjat gråta: Händer typ hela tiden ;)
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, inte än..
Insett vilka som är dina äkta vänner: Japp, nu har jag insett det :)
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, idag :D

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Vet ej, använder inte det längre :9
Hur många barn vill du ha: 2 :)
Har du några husdjur: Ja en kanin (och en hund, fast som inte bor hos oss längre..)
Vill du ändra ditt namn: Nja, har inget jag vill byta till..
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Vet inte, tittade på film och slappade typ
Vilken tid vaknade du idag: Kvart i sju..
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov :)
Någonting som du längtar till: Sommarlov, bli vuxen, gymnasiet och att få en pojkvän :3
Senaste gången du träffade din pappa: I söndags :)
Vad lyssnar du på just nu: Musik :) Och mina tankar :P
Har du någonsin pratat med en person vid namn Lukas?: Ja :) Konstig fråga?!
Vad gör dig irriterad just nu: Ganska mycket, är lättirriterad efter att jag har gråtit :/
Vad är ditt namn: Jessica Inger Maria Karlsson Ottosson :)
Singel/upptagen: Singel och hatar det, nej men längtar efter en pojkvän :]
Stjärntecken: Vågen
Kille eller tjej: Tjej :D
Grundskola: Storkskolan
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: Typ solblond
Långt eller kort: Långt, typ längst i klassen :S
Längd: Runt 163, senast jag mätte mig.
Vad gillar du gällande dig själv: Lätt att prata med, typ alltid glad, har humor i mängder och skrattar ALLTID, fråga mina klasskompisar. Det är de som är mest drabbade :P
Piercings: Fyra i öronen, vill dock skaffa i naveln..
Tatueringar: Har ingen, än! Hehe, nejdå oroa dig inte när du läser detta mamma :D
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Det var nog när jag tog bort en jävligt stor körtel bakom näsan :S
Piercing: Öronen :)
Tatuering: Har ingen
Bästa vän: Om ni menade den första så var det nog Sofie:) Om ni menar nu så har jag många: Hanna, Corre, Mariie, Liv, Kalle, Mattias u name typ alla :)
Sporten du spelade: Vet inte, säkert fotboll
Husdjur: En katt vid namn Sofia som dock blec överkörd inte så länge efter att jag fick henne :'(
Vaccination du minns : Är det meningen att man ska minnas det eller nåt?!
Konsert: Vet inte, kommer bara ihåg en som var i vintras på en snowboard tävlingen. Om ni undrar vilka det var som uppträdde så var det Petter och Promoe :)
Förälskelse: Vet inte.. Har haft många :$

JUST NU:
Äter du: Nej
Dricker du: Nej
Är du på väg att: Somna..
Lyssnar du på: Musik!
Väntar du på: Bättre tider, nej men på ett sms :)

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Hell yeah!! Nej men ja, det vill jag verkligen!! :)
Vill du gifta dig: Ja!
Karriär i åtanke: Smink- och hårstylist :) Eller bara stylist.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Båda :3
Kortare eller längre: Helst längre men det spelar absolut ingen roll :)
Romantisk eller spontan: Lite av varje :)
Snygg mage eller snygga armar: Helst båda :P Annars armar tror jag
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar :]
Känslig eller inte: Inte för känslig men inte heller totalt okänslig. Han ska våga visa om han är ledsen och våga gråta inför folk..
Ragg eller förhållande: Förhållande utan tvekan!!
Bråkstake eller tveksam: Samma här, något mittemellan

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Herregud nej, har inte ens fått min första kyss ännu :/
Tappat glasögon eller linser: Japp, ett antal gånger..
Krossat någons hjärta: Tyvärr måste jag svara ja..
Har du blivit arresterad: Haha, nej det har jag inte och tänker inte bli det heller :D
Dissat någon: Har jag säkert :) Nej men, ja det har jag..
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja........

TROR DU PÅ:
Dig själv: Beror på i vilket sammanhang..
Mirakel: Ja det gör jag väl, har dock inte varit med om något själv :(
Kärlek vid första ögonkastet: Japp!
Himlen: Asså inte på gud o sånt..
Tomten: Såklart ;) bara skoja, neh det gör jag inte.
Att kyssas på första dejten: Ja, om det känns rätt så visst :)
Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Om det räknas när man gick i trean och var ihop bara för att och knappt visste vad att vara ihop innebar??
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Vännerna, familjen :)
Har du talat sanning hela tiden just nu?: Ja!

Frågestund :P

Hej! Har gråtit som fan, vädret höll tydligen med. För att glädja mig så tänkte jag ha en frågestund nästa vecka, på fredagen. Så passa på att skriva alla frågor som ni vill ställa mig :) Jag vet att jag inte har många bloggläsare, men what the hell, vem bryr sig?! :PFör att ställa en fråga behöver du bara skriva frågan som en kommentar, skriva gärna ditt namn :)

Hej!!

Skolan i dag har varit rätt så chill, hade musik där jag, Mariie, Corre, Thor, Kalle, Johanna och Hanna skulle sjunga till låten "Välkommen in" - Veronica Maggio. Gick väl bra tror jag :3 Sedan hade vi idrott, vi spelade softboll, gick väl bra förutom att jag fick en av mina medspelare brända, hehe.. Förlåt Dogge :)
Just nu chattar jag med Kalle på facebook, och ska även chatta med Corre framåt kvällen. Ja, intressant för er att veta det. Måste hinna packa inför imorgons resa till Falun, titta på senaste programmet av BigBrother och duscha. Så ser väl dagens schema ut :)
Ja, vi hörs kanske imorgon om jag orkar.. Ha det så länge :)

Fil..

Hejsan! Idag på NO:n skulle vi fortsätta att bygga på vår kamera, vi skulle använda filkartonger till själva "lådan". Och när Johanna skulle börja skära i kartongen så började det att rinna ut gamal fil!! Fy satan så äckligt!! Och det luktade någoy fruktansvärt också.. annars har inget nytt hänt :) Eller just det, jag sitter bredvid Simon i klassrummet. Han kan vara sjukt jobbig under lektionen och typ vissla och sjunga och helt enkelt göra oväsen. Jaja, jag får väl ryta till om de blir för jobbigt ;)
Ha det ;D

Lite smått och gott ;)

Godmorgon! Vaknade så där omkring sex idag.. Låg och lyssnade på musik för att jag inte orkade gå ner och äta frukost :S har så smått hunnit lära mig hur min mobil fungerar, är mycket nöjd faktiskt :) Den var mycket större än vad jag trodde, större än den förra, men det är väl bara positivt enligt mig ;) Ska snart gå till skolan, om typ tio minuter eller så. Jag tänkte att jag kunde lägga upp en inlägg nu när jag har så mycket tid över :P Är liiiite nervös över vem jag ska sitta bredvid i skolan, vet ju ingenting bara att vi har bytt platser. Jag har några som jag vill sitta med, men vi får väl se. Jag uppdaterar er senare :) Dagens schema är att gå i skolan, eventuellt träna på gymmet och tvätta kläder. Det låter väl roligt eller?? :) Jaja, det är sånt som måste göras. Vi ska ju till Falun på torsdag, så jag går bara i skolan två dagar denna veckan. Fett nice :D Just det, jag kanske redan har sagt detta men, nu är jag heeeelt av med korsetten! Jag sover inte ens med den längre! Ni ska veta sådan befrielse det är, att kunna sova ordentligt och inte känna sig som en sovande robot :/
Ha det bra /Jessica

Skola :]

Hejsaaan!! Kom typ precis ut ur duschen och känner mig som en ny människa! Nej, det var väl att ta i, men jag känner mig fräsch i alla fall :) Imorgon blir det skolan igen, fick reda på att vi hade bytt platser, vet dock inte vem/vilka jag sitter med. Några bra hoppas jag (så klart). Jag vann inte tävlingen med löshåret.. Får väl investera i det själv någon gång.. Fast då vill jag nog ha sånt som man sätter i med vax (tror jag att det är i alla fall). Men det är nog dyrt, så får väl börja spara nu :P
Hehe, ja, vi hörs nog imorgon igen :)
Ha det bra /Jessica

Fåglar :S

Hej! Igår gick vi till Slottskogen och fikade. Vi (inte jag) skulle håva upp ödlor från en damm, Jeppe lyckades att fånga två stycken. Själv tycker jag att sånt är så sjuuukt äckligt så vågade knappt titta på dem.. Har på sistone blivit sjukt rädd för fåglar. Alltså när de flyger över huvudet och flaxar, usch säger jag bara. I går var det två stycken duvor (tror jag att det var) som gick omkring dammen som vi var vid, tillslut var dem bara två meter i från mig jag hade typ panik. Pappa sa: Amen vad ska de göra mot dig. Och typ fem sekunder senare blev duvorna nog skrämda för dem flög iväg helt plötsligt. Gissa om vi blev skrämda?!
Ja, det var ingen trevlig upplevelse.. Nu måste jag kolla om det var jag som vann tävlingen :) Ha det så länge ;)

Guten morgen ;)

Ja, godmorgon på er :) Idag verkar det som att det ska bli bra väder, solen skiner där ute. Trevligt värre :) Sitter och tittar på BigBrother igen :3
Hehe, ha det bra :)

Starships ;D

Hejsan!! Idag åkte jag och Jeppe bussen till Göteborg. Just nu sitter jag vid min data och tittar på BigBrother, och lyssnar på musik när det är reklam :) Måste tipsa om en låt: Nicki Minaj - Starships. Grymt bra låt, vi kanske ska sjunga den på skolavslutningen :D Men vi får se.
Vi hörs nog i kväll. Ha det :)

Ja!!

Hejsan! Min mobil gick sönder förra veckan, jag "tappade" den i marken. Alltså den låg i mitt knä och så gled den ner på marken. Så det blev en rejäl spricka, touchen fungerade inte alls. Så mamma lämnade in den på lagning och igår kom räkningen. 1 300!!! Nej, det tänkte vi INTE betala så jag ska få en ny mobil, alltså som man ska avbetala typ. Det blev den här: En Samsung Galaxy W. Den ser faktiskt bra ut och är typ lika stor som min gamla mobil. Den kommer förhoppningsvis i brevlådan på måndag ;)
Har varit sjuuukt bra väder de senaste dagarna. Verkligen sommarvärme, lite bränna har man nog redan hunnit få utan att sola särskilt mycket. Mest bara på rasterna i skolan med tjejerna ;D
Annars är det nog inte så mycket intressant att berätta..
Ha det bra /Jessica

Jag idag ;)

God middag! Så här ser jag ut idag :) Linnet köpte jag i Lund i söndags på H&M. Idag är det fint väder, men det blåser sjukt mycket :/ Jag som ville kunns sola idag, hehe. Idag är vi lediga från skolan, det behövdes verkligen! Sov till omkring nio idag, jag och sova länge passar inte ihop. Det längsta jag någonsin har sovit till är typ halv elva.. Jaja, jag fick i alla fall sova ut lite grann :) Vi for till Lilian och Lasse idag (Pers mamma och pappa) där vi åt lite kakor och jag hann göra min matte- och idrottsläxa. Så nu har man det överstökat :)
Ha det :D
RSS 2.0