Kungsbacka :)

Godmorgon! Ja, förr-förra inlägget blev konstigt så jag skrev om allt och lade ut idag istället. I alla fall i onsdags åkte jag och Jeppe till farmor och Hans i Kungsbacka, vi skulle sova där till fredagen. Eftersom att vi skulle fira midsommar hos dem ;) Vi fick lite pengar av dem som jag handlade upp nästan direkt.. Jaja, blev sjukt nöjd med det jag fick handlat iallafall ;) På kvällarna spelade vi kort och Monopol. Det är typ en tradition att spela Monopol när man är hos farmor för alla andra tycker att Monopol är tråkigt.. 
 
Så nu kan jag berätta om hur midsommaraftonen firades ^^. Jo jag sov ju som sagt hos farmor då, vaknade kring 9 tror jag. Sedan gick jag och duschade, sminkade mig och tog på mig det jag skulle ha på mig :) Fast enligt väderraporten så skulle det regna, så bestämde mig för att inte ha på mig min klänning utan tog på mig jeans leggings, ett typ gammelrosa linne (köpte dagen innan), svart cardigan (också köpt dagen innan) och ett halsband. Och sedan började gästerna komma efter två timmarmtyp. Det blev 9 personer allt som allt; jag, Jeppe, farmor, Hans, pappa, Carola, Meja, Anton och Hellen (farmors mamma). Det var rätt så härligt att vara så få :)) Sedan åt vi, sjukt gott var det, och en stund efter det åt vi efterrätten som var typ vit choklad och jordgubbar :) Var såååå gott men blev sjuuuuukt illamåendes :/ mår alltid jätte illa av jordgubbar, synd att det måste vara så gott :P Ja sedan prata vi med varandra och åt godis och chips (eller jag åt bara godis ;D). Sen började det spöregna! Inte så roligt, men jaja.. Sen for vi hem och tittade på "American Pie : The Beta-house" tror jag den hette. Var rolig så får nog se alla andra American Pie-filmer också ^^. 
 
Ja det var en liten uppdatering om mitt liv ;)
 
Ha det /Jessica

Rollerblades :P

HejsanHoppsan! :D Idag var det en ganska lugn dag. Jonas och Anna kom och hälsade på, Jonas är min farbror och Anna är typ hans tjej ;) Var kul att få träffa dem, var typ ett år sedan vi sågs förra gången :/ Jag, pappa och Jeppe gick ut på kvällen för att Jeppe skulle åka lite rollerblades i Slottskogen. Och när man typ svänger för att komma till Slottskogen så är det typ en jätte liten backe som inte ens är brant. Och där fick Jeppe sin första vurpa! :D Rakt på rumpan, ja han fick jätte ont (och har det fortfarande) och gud så jag och pappa skrattade. Han låg där och hade ont, sedan åkte han upp på trottoaren men skulle ner lika snabbt igen för att den tog slut. Och då hoppade han ner vilket resulterade i att han ramlade igen, på rumpan även denna gången XD Fick ännu mer ont då. Och sedan åkte han in i typ en cykelställ :P Ja, det var dagens vurpor från Jeppe. Synd att jag inte hann filma det.. 
 
Sitter just nu i soffan och ska titta på "Celebrity Rehab with Dr. Drew". Tror jaf att vi ska i alla fall :P Ja, har inte sett det innan men vi får väl se ;) 
 
Ha det /Jessica. 
 
Just det, nu har jag fått nya blogg.se och är heeelt förvirrad, fattar typ ingenting. Men jaja, livet ska inte alltid vara lätt..

Rollerblades :P

Regn -.-

Hejsan! Dagen idag var rolig vid lunch, Carola jobbade, så jag, pappa, Jeppe, Meja och Anton gick till "tåget-lekplatsen". En lekplats som har ett låtsas tåg på sig ;) Vi gungade lite och kastade boll :) Haha måste berätta en sjukt rolig sak som hände där. Jeppe satt i en sån här nätgunga, så pappa sa att jag skulle gunga honom så högt jag kunde. Jag gick med på det och Jeppe satt och höll i sig i gungan för att inte ramla av och typ var jätte rädd XD Och så skämtade pappa med Jeppe och sa :"Det är en spricka i träet". Asså träet som gungan satt fast i, eller gungställning eller vad det heter ;) Och då blev Jeppe typ helt stilla och såg helt skräckslagen ut i ansiktet. Haha, den blicken kommer jag aldrig att glömma xd
Sen gick vi hem, åt glass och typ slappade. Efter nån timme gick jag, Jeppe och pappa ut igen (Carola hade kommit hem då, så hon var hemma och passade Anton och Meja) och då började det regna.. Ja, när ska det riktiga sommarvädret komma? Vi vill ha:
Inte:
Håller ni med??
Ha det /Jessica

Pingviner :D

Hej! Idag gick vi till Slottskogen igen, gick och tittade på pingvinerna bland annat. Tycker pingviner är rätt så roliga att titta på :P Vi gick hem och fikade innan vi gick ut igen. Men då gick vi bara precis utanför lägenheten för att Anton och Meja skulle åka på sina sparkcyklar (kickboard), Jeppe skulle åka på pappas rollerblades och pappa skulle cykla. Carola fotade och jag satt bara och tittade på ;) Jag ska kanske prova rollerblades imorgon istället, hade ont i huvudet då och var jätte trött :/
Ska käka nu så måste dra :]
Ha det /Jessica

Slottskogen :)

HejsanHoppsan! ;) Idag har jag nyst heeela tiden, typ redan 15 gånger idag. Sjukt störigt.. Vi gick till Slottskogen idag :) Vi gick till sälarna och typ direkt när vi kom dit så var det två stycken som simmade mot oss, den ena dök under en bit ifrån oss. Men den andra simmade fram till oss och typ tittade på oss och den var såååå söt :3 Den hade så stora ögon :] Kolla hur söt den här är (inte den vi såg, tagen från google ;D)
Vill typ ha en egen säl nu :P
Sen gick vi och köpte godis och handlade lite mat :) Ja, det var typ dagen. Just nu tittar Anton och Meja på Pippi Långstrump och jag sitter alldeles ensam här vid middagsbordet vid min data och smsar med Kalle ;3 Nej men mobilen behövde laddas så jag sitter här ute och sneglar mot tv:n ibland ;P
Ha det så länge /Jessica

2012-06-15

Hejsan! Idag när jag vaknade hade jag ont i halsen, Meja, Anton och pappa har smittat mig.. Jaja, så är det. Alla är typ lite såhär krassliga, typ feber ont i halsen och snuviga. Idag gick jag och Carola en stund på stan. Hon skulle byta ett par byxor men vi hittade en jätte söt vårjacka till Meja. Det är en sån här baseboll-jacka tror jag dem kallas. Ja så här ser basebollsjackan ut i alla fall (fast den Carola köpte till Meja var rosa med gråa armar):
Tycker sånna jackor är sååå fina!! :)
Ja var ett tag sedan jag la upp en bild på sig, så bjuder på den här till er! ;)
Ha det så länge /Jessica

Two weeks :)

Hejsan! Var sååå trött efter skolavslutningen så orkade inte ta massa bilder.. Få lägga upp en bild på klänningen jag hade på mig någon annan dag ;) Igår far vi upp till Göteborg, asså till min pappa. Alla är typ sjuka med feber och sånt så hoppas att jag inte blir smittad :P Igår hände inte så mycket, satt på tåget upp till pappa i tre timmar. Och gick ut en bit. Idag gick jag, Jeppe och Carola på stan. Är så mycket rea just nu där vi var, så just nu suger det att vara pank :/ Jaja, jag måste sluta med mitt typ shopping beroende..
Just nu sitter jag i soffan och bloggar (säger du det?!) och ska kolla andras bloggar snart och antagligen kolla på kläder :D
Kan skriva liten uppdatering om min rygg: På sistone har jag haft jätte ont i ryggen, ganska ofta dessutom.. Och det känns som att kröken har blivit sämre, alltså att jag känner mig sned ibland när jag står upp typ. Jag ska boka tid till ortopeden imorgon tror jag.. En väldigt kort uppdatering men finns inget annat att skriva om. :P
Jaja nu får ni ha det så bra /Jessica

If this is a dream, don't wake me up..

Ska börja med sånna roliga rubriker istället tänkte jag :D
I alla fall på helgen hjälpte jag till att röja undan och fixa i ordning i det stora rummet på övervåningen och även på vinden. Det var typ det jag gjorde på helgen och förstås lyssnade på musik ;)
Imorgon är det skolavslutning, ska bli så skönt med sommarlov!! Har tagit en lång dusch idag och gjort mig så fräsch :P Nejmen ville göra mig extra fin inför imorgon ;) Ska bara måla naglarna typ, sen är det bara kläderna, sminket och håret kvar. Men det ska ju göras imorgon :)
Kommer sakna Liv så sjukt mycket, hon ska byta skola och flytta.. Hon är skit skön, så kommer sakna henne grymt mycket. :/
På onsdag ska jag till pappa och vara där i två veckor :D Ska bli så roligt att få träffa dem igen, var ett tag sedan nu..
Ja det var en uppdatering om lite allt möjligt, ha det bra /Jessica
PS: Ni får se avslutningsklänningen, sminkningen och håret imorgon :)

Hajken :D

Ja som sagt så var jag på hajk i tisdags till onsdags med klassen. Vi samlades på skolan och alla var så sjukt taggade. Vi cyklade till platsen som vi skulle vara på, det tog väl omkring en timme. Eftersom vi hade ganska stor packning så hade vissa av lärarna som skulle med packningen i sin bil. Vi slog upp tälten och bäddade inne i tälten. vi fick även reda på vilka vi skulle sova med, jag fick sova med Liv, Corre och Hanna. Vi åt och vissa badade i sjön (!). Men när klockan var typ fem så fick vi världens jobbigaste nyhet.. Vi behövde flytta oss för att vi inte hade rätt att vara där, det var tydligen nån som ägde marken där och människor skulle vara där vi var senare på natten.. så vi fick packa ner våra saker och slå ner tälten, lägga in packningen i bilarna och cykla en bit igen, denna gången tog det bara tio minuter. Väl framme där slog vi upp tälten igen.
Vi gjorde lite lekar, men för det mesta chillade vi i tälten och hade kul. Jag och några till hade "sanning eller konka" och det var såååå roligt, Hanna fick dricka en blandning av cola, chips och laktrits! Simon skulle fisa Corre i huvudet och massa sånt kul :P Skrattade så mycket och filmade även så att man kan skratta mer XD Kring tolv skulle vi ut på nån slags orientering, fast en roligare sådan. Jag är så sjukt mörkrädd så jag hade panik, kunde typ inte andas ordentligt och sånt. I alla fall vi delades in i grupper och jag hamnade med Kalle, Erik, Thor och Jocke. Jag var alltså enda tjejen, men det gjorde ingenting alls :) En annan grupp hade gömt sig i diket och skrämde oss när vi gick förbi.. Blev så rädd att började gråta och grät typ hela tiden sen också.. Ja, sån tönt är jag :P Sedan skulle vi gå och lägga oss. Jag och Corre gick o lade oss i vårt tält, Liv och Hanna hade gått o lagt sig i andra tält. Sedan kom Kalle, Erik och Jonte och var där inne med oss, Corre somnade tillslut XD Jag ville inte somna innan killarna hade gått ut så låg där och blev så trött att jag blev illamåendes.
Efter en stund gick killarna i alla fall och gick o la sig i sina egna tält. Men efter typ en tio minuter blev jag pigg så jag och Corre gick upp igen, vi gick på toa och sedan satt vi vid lägerelden en stund, sedan gick fler upp och de gick tillbaka till toan för att det var mycket varmare där inne. Men jag blev trött igen så jag gick och la mig, men det var sååååå kallt, så jag la mig i mina kläder jag hade på mig och min jacka. Typ skakade så kallt det var.. Jaja, sen kom Liv tillbaka till vårt tält och sov hon också :) Jag somnade vid typ 3-4 och vaknade till igen. Men när jag bestämde mig för att gå upp på riktigt var klockan typ halv 8. Alla i mitt tält hade vaknat så vi packade ihop våra grejer och slog ner tältet. Sedan väckte vi Kalle, Erik, Thor och Linus som fortfarande låg och sov vid nio. Sedan blev jag hämtad och när jag kom hem gick jag och lade mig och sov direkt, sov typ från elva till fem.. Var skönt att sova i alla fall XD
Ja det var hur hajken var, det låter kanske inte så kul när man läser det, men det var så rolig där :D
Ha det /Jessica

Kallt :o

Goddag :P Idag på skolan skulle vi simma utomhus (!) i en pool. Det första vi skulle göra var att göra klädsim 400 meter. Jobbigt som fan säger jag bara, man blev skit trött.. Sedan var det typ man fick göra vad man ville, alla fortsatte att bada tror jag.. Sedan var det dags för livräddning, jag skulle rädda Corre först. Så hon stod på andra sidan poolen och vi fick vänta typ jätte länge på att vi kunde göra livräddning. Under tiden var man ju i vattnet och det blev skti kallt!! Så vi gick och duschade i varmt vatten en stund innan det var vår tur. Det gick nog bra för oss tror jag ^^ Sedan kunde man bada lite mer, men jag och Johanna stod i duschen och värmde oss istället. Sedan blev alla andra klara så vi klädde på oss och satte oss på bussen tillbaka till skolan igen. Imorgon är det mentorsdag, vi ska hajka. Så ni kommer inte att höra något från mig imorgon.. Säger hur det gick på onsdag :)
Ha det bäst /Jessica

Veckan som gått!

Sorry för att jag inte har bloggat, har verkligen inte pallat.. Kan berätta lite om vad som har hänt. Jag har köpt en bikini som är jätte fin! Den är lila, virkad typ, och med dekoration mellan "brösten" typ XD Köpte även en nederdel, typ boxer. Gillar inte vanliga.. Annars har livet gått på som vanligt. För utom att vi har bestämt att vi ska hajka på vår mentorsdag. Ska bli sjukt kul, vi ska cykla till platsen som vi ska sova på. Och jag typ älskar att cykla :) Vi ska bada och lite sånt, jätte trevligt ska det bli ;)
Är sjukt trött just nu.. Nu sista veckorna i skolan har man så sjukt mycket att göra, så har varit jätte stressad och typ jobbat hela tiden.. Är helt slut och vill bara sova :/
Ha det /Jessica
RSS 2.0