Äntligen!!

Nu är jag äntligen klar med alla nationella prov!! Så sjuuuukt skönt! Tänk att jag var så himla nervös över nationella prov, och så var dem ändå inte särskilt svåra? Eller okej, SO:n var ganska svår.. Men allt annat gick bra ^^ Och nu har jag knappt några läxor kvar heller! :3 är klar med författarporträttet (låter väl kul? -.-), träningsdagboken, uppsatsen, arbetsbeskrivningen m.m. Klart! Det är en sån lättande känsla! 
 
Eftersom att det inte är långt kvar alls till skolavslutningen (mindre än 2 veckor!!) så börjar man tänka tillbaka på alla minnen som man har haft med klassen, och då blir man känslosam.. :/ och nu när jag har blivit tillsammans med Erik (som ska flytta efter skolavslutningen!) kommer det blir jätte jobbigt att inte kunna träffa honom varje dag eller varje helg :´( samma sak med alla tjejkompisar, hur ska jag klara mig utan er?? Herregud.. Allt går så snabbt fram! Kommer fortfarande ihåg första dagen i 6:an, och första dagen i 9:an.. Vad har hänt med all tiden? Den har bara sprungit iväg! 
 
Jaja.. Har i alla fall en kul nyhet! :) På skolavslutningen ska pappa, Carola och barnen komma hit! Och farmor och Hans! Och mormor och morfar! Och Nathalie med hennes kille och deras nyfödda barn! Åh, ska bli så kul att få träffa alla igen!! Känns så kul att dem vill komma ner hit för att få se min (och Jeppes) skolavslutningen :´) På skolavslutningen ska alla i min klass ha ett uppträdande där vi ska dansa :D ska inte säga vilka låtar, ska ju bli en överraskning ;) 
 
Aja, får sluta babbla nu, så hörs vi senare!! 
RSS 2.0