Hundvalp :3

Hej alla glada människor! Nu har vi en jätte söt hundvalp :3 Han heter Gibson, är svart och har två vita tassar där framme :) Han är hur lugn som helst och ligger just nu och sover i mitt knä :')

Idag ska jag på fest hos Dogge och sen ska jag till Johanna och bada jacuzzi, ska även sova över hos henne ^^

Ha det /Jessica <3

Skåååååne :P

hej! Då är man i Skåne igen :) tyvärr blev både Anton och pappa sjuka.. Och jag fick ont i magen så det blev ingen linsutprovning :( Och inatt blev Jeppe sjuk. Och eftersom att jag kan smitta så skippade jag skolan. Men om jag fortfarande mår bra i morgon så ska jag till skolan ^^ Jag och mamma tittade på Hajen 1 och började på 2:an, men tittade inte klart.

Hoppas att ni (och jag xd) håller er friska!! /Jessica <3

Dagen :)

Hej! Bloggar från mobilen nu, men tänkte berätta lite om dagen ^^ Är hos pappa nu så vi gick till stan. Jag fick handlat Dogges födelsedagspresent, mammas och Johannas julklapp :3 och så köpte jag en turkos oversize stickad tröja till mig själv. Ska snart titta på film och imorgon blir det andra linsutprovningen. Och åka till Skåne xd på lördag är Dogges fest och efter festen ska vi tjejer till Johanna och bada jacuzzi och så ska jag kanske sova över :D läääängtar ;] ha det /Jessica <3
RSS 2.0