Jag tävlar!



Jag tävlar hos Beatrice, mamma till skutten Robin om en personlig almanacka från Personlig almanacka!
Tryck HÄR för att komma till tävlingen :)"

Skola :/

Har inte bloggat på två dar för har verkligen inte orkat. Vi var som sagt i Malmö på kalas, vi åt på en pizzeria, jag tog en kebeb, det var såå gott! Kunde äta upp allt trots att jag har på mig korsetten. Igår var jag med min kompis o vi snackade, åt pan pizza och satt lite vid datan. Hade grymt kul. Idag blir det skolan igen :/ Idag på scemat står det att vi har NO/TK, dubbelpass med svenska, matte och tyska. Jätte rolig dag (not)

Shoppat!

Hej! Idag har jag, mamma och min lillasyster varit o shoppat i Ystad och Sjöbo. Jag fick handlat en vit tubhalsduk från Åhlens för 99:-, hårsprej från Ica typ 20:-, blond hårfärg från H&M 60:-, flätat skärp från Unos kläder 70:- och en vit klänning från Cascade mode för 99:-. Blev sjukt nöjd för allt! I morgon ska jag till Malmö för min storasyrra fyller år och ska även kolla på H&M efter en blus som jag har velat ha sjuukt länge. Såg den inte på H&M i Ystad...

risifrutti!

hej, sitter i mitt rum, vid min data och äter en risifrutti. Ville bara säga att de två absolut sämsta sakerna med att ha korsett är: man kan inte ha tajta tröjor för så syns spännena, man måste köpa en storlek större (eller det måste iaf jag) och (kom på en till grej) om man har leggings så glider de ner hela tiden vilket gör att man måste dra upp dem  :/ men jaja. Förresten den 1 september så ska jag på ett läkarbesök! Hoppas verkligen att korsetten/korsetterna har hjälpt tillräckligt bra för att jag ska slippa behöva ha den! Men vi får se.


ha det najjs

Hemma nu!

Nu är jag hemma igen. Vi var som sagt i Lund idag med skolan och tittade på experiment. Det första var typ biologi med djur o sånt, sen var det fysik och det var jätte häftigt i slutet för då var det en lasershow, asså de sprutade ut rök och lös laser på det och det var iaf jätte coolt. Men vi missade den sista showen :/ fick ett par nya tröjor hemskickade från Ellos. Det var en ljus gul blus (som inte satt bra på mig så jag skickade tillbaka den), en korall färgad tunika (som oxå var ful, skicka tillbaka den oxå) och sedan ett två pack med baströjor, en vit och en marinblå, de satt bra så de har jag kvar. Har faktiskt inte haft så ont i ryggen idag, bra! Men nu måste jag ta på mig min korsett, ha det bra!

oväder :/

jaha, det åskar och rgnar där ute och vi ska till Lund i dag med skolan för att titta på experiment. Tänkte senare idag att skriva om min skolioshistoria. För er som inte vet vad skolios så är det när man har sned rygg. Jag undrar om vi ska stå upp och titta på experiment för det kommer jag inte att klara av med ryggen :/

ha det

Elevens val...

Idag fick vi reda på vad vi fick i elevens val (man får välja ett ämne och ha det två timmar i veckan), jag fick syslöjd och mina kompisar fick konst och studiestugan. Så vi kom tyvärr inte i samma grupp men, jaja, vi får väl stå ut. Imorron ska vi till Lund och titta på typ nåt med NO, vi ska vara där hela dan och titta på experiment.


Ha det gött :D
RSS 2.0