Jag tävlar :D

Hej! Jag tävlar om löshår hos epicfaiil.se. Grymt bra blogg, den rekommenderas ;) Klicka på länken för att komma till hennes tävling: http://epicfaiil.myshowroom.se/vinn-clip-on-extensions-i-valfri-farg/
Önska mig lycka till ;)

Ny design :D

Hej!! Som ni kanske ser så har jag gjort en heeelt ny design. Tack Corre för hjälpen :) Idag hände inget speciellt i skolan, allt var som vanligt. Men jag hann väldigt långt i min mattebok, hela 5 sidor!! Stolt, hehe. Imorgon är vi lediga från skolan, ska passa på att göra mina läxor då.
Måste erkänna att jag faktiskt gillar matte, eller ja när man får jobba ifred och inte ha genomgång.. Jag är sjukt långt i matteplaneringen, typ längst fram. Om man inte räknar med Linus, han fick ett A senast i matte. Även om läraren sa att ingen skulle få ett A.. Jaja, han blev väl stolt ;)
Idag var det riktigt skönt väder, första dagen med sommarvärme. Solade en liten stund :3
Ha det bäääst :)

Shoppa ;)

Hejsan!! Igår fyllde Per år, min bonuspappa. Han fick en skiva av mig som han verkade bli glad över :) Idag ska jag, mamma och Corre åka till Lund och shoppa :) Vet redan ett linne och ett par shorts som jag vill ha från H&M's kollection "Fashion for AIDS". När man köper ett plagg från den kollectionen så skänker H&M 25% till AIDS fonder och sånt. Och det är ju bra ;) Det är väl det som händer idag. PS: Det blev ingen bio i fredags..
Ha det bra :D

BB :)

Hejsan! Sitter just nu vid min data och tittar på BB (big brother). Har haft 4 timmars idrott idag på skolan :O Sprang ett par kilometer, hade bollsporter och allt sånt. Jaja, tränat har man iaf. Får väl gå och duscha av mig snart :] Fick tillbaka respons från en novell som jag hade skrivit. Den var sju (!) sidor lång och läraren skrev iprincip att jag har en talang och miin engalska flyter på bra, så ett A kan man nog säga. Sååå himla stolt !!
Ja, skriver nog imorgon igen :) PS: På måndag är det sista dagen för mig att sova med mig korsett, någonsin!! Det känns så (ursäkta mitt språk) jäääääääävla bra! Har haft korsetten i lite mindre än 2 år nu och det har verkligen varit skit jobbigt. Inga kläder har suttit bra, man har sett kanterna och man går som en robot. Låter väl roligt va? :/
Jaja, hörs imorgon :P

Lite småprat :)

Hejsan! Har inte orkat blogga för att det har hänt en massa grejer i skolan som man inte precis tycker är roliga.. Gjorde ett no-prov förre veckan, kändes som att den gick jätte dåligt, det handlade om ljus, ögat och färger. Men jag har typ inte förstått någonting på lektionerna, så jag får se hur det gick när vi får tillbaka responsen. Fick tillbaka so-provet där vi skulle låtsas vara en partiledare för "Populärpatiet" och allt som allt fick jag kanske ett C eller B. Sjukt nöjd för jag hade verkligen ansträngt mig :D
Var på bio förra onsdagen, det var en gymnasieskolan som gav ut gratis biobiljetter till "The Hungergames". Jag gick dit med mamma, som blev mycket glad över att jag bjöd med henne dit :) Den var sjukt bra, kanske en 4 av 5. Dock mådde jag illa typ hela tiden så jag hann typ inte "komma in" i filmen.. Ska på bio nu igen på fredag med en kill kompis, vi ska se "Battleship" ska bli mycket roligt ;)
Har även möblerat om i mitt rum "igen" lägger upp några bilder på det, någon gång. Igår var det konfirmation, jag konfirmerade mig inte men mina kompisar gjorde det så jag åkte dit och träffa gamla klasskompisar och sånt, så det var trevligt. Efter det åkte jag till Ystad eftersom att min storebrors sambo fyllde år. Så vi var där i någon timme sedan åkte vi hem och tittade på en film. Idag ska jag va med Cornelia (Corre) <3. Ska bli kul det med :D Vi ska typ gå till "spökhuset" och fota och lite sånt. Om ni undrar över vad spökhuset är: Det är ett hus som är helt öde, krossade fönster, trasiga dörrar. Och ja, helt mörkt. Det är himla läskigt där. Jesper gick dit en gång med en kompis och påstod att de hade gått up till övervåningen på spökhuset (eller hur att de gjorde det). Får se om vi vågar det idag ;)
På No:n har jag, Linus och Max (i min klass) börjat bygga en egen högtalare. Vi var de enda som var klara med vissa uppgifter så vi fick göra detta. Tro mig, det är mycket svårare än man tror. Det är mycket pilligt arbete, men det är roligt och intressant. Kanske lägger upp en bild på den när den är klar? :)
Jag vet att jag lovar att lägga upp en massa bilder (men inte gör det) men jag lovar att jag ska bättra mig på det :P
Ha det bra /Jessica

Hemåt

Hej! Eller godmorgon kanske man borde säga.. Idag är det dags för mig och Jesper att åka hem till Skånaland. Imorgon börjar ju skolan igen och vi ska även hämta vår nya bil, ja vi har köpt en ny bil. Så här ser den ut:
Fast vår är i röd (och med annat registreringsnummer). Vad tycks?? :)
Idag blir det väl att göra sig (och sina väskor) ordning för att sitta i tåget i tre timmar och när jag är framme i Skåneland så får jag väl packa upp och göra min skolväska klar.. Roligt va? Nja, knappast..
Just det glömde säga att när jag och Carola hade varit på IKEA så köpte jag faktiskt ett par saker. Inredningssaker. Påsar med rosblad och sånt i alla färgerna som fanns alltså lila, rosa och beige. De kostade 9kr/st. Sedan köpte jag en vas att ha två stycken av de påsarna i, vasen var genomskinlig och kostade 19:-. Och sist med inte minst, den är störst, så köpte jag ett fat i trä att ha den överblivna påsen på. Alltså jag ska ju inte lägga påsen på fatet utan lägga blommorna och det på fatet eller i vasen. Fatet kostade 49:- tror jag. Jag lägger upp en bild på hur det ser ut, när jag har gjort klart det. Har även funderat på att ta bort tv:n ur mitt rum, jag använder den aldrig och den tar för mycket plats.. Får se :]
Det var allt som jag hade att säga till er bloggläsare i dag. Vi hörs nog imorgon igen :)

Lite tankar :]

Godmorgon :) Vaknade för lite mer än en timme sedan, tro mig det var skönt att få sova ut ordentligt. Igår så fick jag ett stort påskägg här hemma hos pappa och fick även ett mindre ägg hos farmor. Det var mycket trevligt på festen, där var en kille i min ålder, men vågade inte prata med honom -.- Tönt, jag vet.. Men det var väldigt många blickar man fick av honom, inte negativt dock. Han såg rätt bra ut ;) Åt sjukt mycket både mat och godis. Blev sjukt illamåendes på kvällen.. Fick även med oss ännu mer godis hem :O Det godiset räcker i flera veckor lovar jag er.
En kul sak som hände på vägen till farmor: Meja sa: Jessica, jag älskar dig. Jag sa: Jag älskar dig också. Jesper sa: Meja, jag älskar dig. Meja sa: Ja. Haha, där fick man sig ett gott skratt :)
Idag blir det väl bara en slapp-dag. Vi ska gå och hämta ut ett par gardiner som Carola har beställt, eller så ska vi köpa dem i en affär. Ja, det är väl det som händer idag. Ska åka hem imorgon till Skåneland. Börjar skolan igen på tisdag, längtar? Ja, lite. Jag ska få träffa Hannah och Sara igen, och det är ju roligt. Och få träffa alla andra kompisar :)
Kom just på att jag har en matteläxa att hinna göra imorgon. Man ska INTE ha läxor över ett lov, jag menar man har ju lov av en anledning. För att inte behöva tänka på skolan och för att slippa läxor. Men tydligen fattar inte vår mattelärare det.. Och det är inget enkel uppgift heller. Man ska typ bygga ett hus, och man ska ta med alla räkningar och kostnader och sånt. Kanske struntar i att göra läxan, det är ju lov. Det är min ursäkt.. :/
Ha en trevlig dag /Jessica

Påsk!!

Hejsan :) Glad påsk! Så här ser dagens påskdag ut: jag, Anton, Jesper, pappa, Carola och Meja åka till farmor. Farmor brukar alltid hålla som en liten "fest" vid påsk. Mycket mat och självklart godis :) Ska komma typ 25 personer. Undrar om vi får plats att äta, hehe.. Idag får jag väl slänga upp en bild på mig själv. Bjuder :P
Tröjan kommer ifrån H&M, en av kläderna som jag köpte i Falun :) Hur ska ni fira påsk i år?
Jag lockade mitt hår men trots att jag har haft i hårsprej så har lockarna förlorat sin "lyster".. Jaja, lite får man tåla. Går nog att fixa :)
Ha en trevlig påskafton /Jessica :)

Nya hemmet :)

Hejsan! Igår satt jag och Jesper på tåget upp till Göteborg, till pappa alltså. Vi har ju flyttat till en ny lägenhet så man var lite nervös att få se det nya hemmet :) Men det var jätte fint och modernt och det verkades som att pappa verkade trivas. Anton har fått ett eget rum (han är så stor) och fick sova i samma rum som honom. Jesper fick sova i ett eget rum som var typ Mejas lekrum, så det var rosa sovlakan, rosa matta och gossedjur. Haha, undrar vad Jespers kompisar skulle säga om de fick veta hur rummet såg ut :D
Idag hade vi tänkt att jag och Carola (bonusmamma) ska åka till Ikea medan småfolket (Meja och Anton), pappa och Jepser ska gå, urm, någon annanstans, vet inte vart. Men det blir väl till en lekplats eller något sånt :) Ska försöka hitta något till Per (bonuspappa) i födelsedagspresent, han fyller snart år. Vet verkligen inte vad han vill ha, får se vad som finns :)
Har hittat ett par klackar som jag vill (ska) ha!! Jag ska spara tills att jag har råd. Så här ser de ut:
Vill ha de så sjukt mycket :/ Men de blir snart mina ;)
Har även tittat klart på hela första säsongen av Glee, ska ladda ner den andra säsongen. Man får typ abstinens eller nåt :3
Haha, ha det bra :)

Städa :/

Hej! Vaknade för en så där 30 minuter sedan.. Tråkigt att jag vaknar så tidigt men när jag väl ha vaknat så kan jag inte somna om igen, sjukt störigt :/ Måste städa mitt rum idag, mina resväskor ligger fortfarande på glovet och skräpar.. Det är det sämsta med att resa, att man måste packa upp kläderna sen igen.. Trååååkigt :(
Sitter just nu och äter min frukost och hör en massa ljud från tv:n. Nickelodeon..
Måste även hinna lägga upp en haul-video på Youtube. Många har efterfrågat sådana och jag känner att jag vill börja lägga upp fler videor..
Detta var bara en väldigt liten uppdatering om mitt liv :)
Ha det bääst /Jessica

Home sweet home :)

Hejsan! Är hemma nu, kom hem i går vi halv fyra... Var så himla trött, jag satt och halv sov nästan hela vägen på tåget, haha. Som tack för att jag hade arbetat på ÖoB så fick jag plocka varor för 200 spänn, blev sååå glad. Jag tog godis (hihi), shampoo, torr-shampoo, hårinpackning och ett sminkpaket :) Eftersom att jag trivdes så bra där så ska jag kanske sommarjobba där. Bea ska fråga butikschefen om det går bra. Hoppas verkligen att det går!! Vill så gärna kunna tjäna lite egna pengar :P Ja, hon skulle ringa tillbaks imorgon och säga om det gick :) Hon är så snäll och fixar för mig :) I måndags så skulle mormor och morfar komma och hämta upp mig, vi skulle åka till Dollarstore som ligger i Borlänge :) Köpte lite grejer till Bea som tack för allt. Bea lade upp en bild på alla grejerna på sin blogg. Här kan ni se vad hon fick: http://beabofink.blogg.se/2012/march/tag-och-overraskning.html (hoppas att det var ok att jag länkade, Bea)
Mormor var helt weird inne på Dollarstore, hon typ skakade på huvudet och gjorde konstiga ljud, haha. Skrattade hela vägen hem. Mormor och morfar undrade typ vad som var fel på mig och då är det illa :) Tårarna bara rann hehe.
På lördagen när jag skulle åka hem så gick jag upp klockan 05:00, tåget skulle gå 07:40. Ville hinna packa ner alla saker. Men jag trodde att vi skulle åka till tåget klockan 06:15, men när Bea inte gick upp så blev jag lite orolig, när jag tänkte på när tåget skulle gå så hade jag räknat fel med en timme. Så jag lade mig ner i soffan och sov i en kvart till :) Men jag var ändå trött, tonåring...
Idag så tränade jag på gym, alla i familjen ska börja göra det. Förutom Annalinnea, hon är för ung. På söndagar och tisdagar, var mycket sur för att de hade bestämt det utan mig.. Men det var faktiskt roligt, idag fick jag hjälp av en konstruktör som berättade vilka maskiner jag skulle använda o.s.v. Vissa veckor kommer det jag dock att träna fem gånger!! Jogga varannan dag (vilket blir cirka tre gånger på en vecka) och träna två gånger.. Jaja, lite får man väl tåla.. :)
Ha det bra ;)
RSS 2.0