Tjejkväll :)

Goddag kära vänner ;)

Idag är det dags för tjejkväll ska köra typ när som helst nu, lääängtar :)

Vi ska köpa en massa dounuts, för typ 150 spänn :O dags att frossa :)

Vi ska se Titanic, Big Fish och några till. Gråttema.. Men ska inte klaga jag ser ju fram emot det.

Vi hörs :)

Rum!!

Hejsan alla glada människor i världen :)

Jag har fått ett eget rum!!! Jippie, lägger upp bilder på hur det ser ut lite senare, men guuud så nöjd jag är!

En till nyhet: jag ska bli av med korsetten!!! För varje vecka som går kan jag ha av den en timme mer än förra veckan, just nu kan jag ha av den 4 timmar per dag! Det känns typ hemskt att typ "slarva" av sig korsetten.. Men (ursäkta mitt ordval) men för fan så glad jag är!! Om bara en månad behöver jag inte ha korsetten i skolan! Och när jag har av den i 0 timmar per dag ska jag bara ha den att sova i, i en månad, sen ska jag elda upp skitet (ursäkta mitt ordval, igen..)!! Får lägga upp en före och efter bild på det ;)

På torsdag blir det tjejkväll med tjejerna, vi brukar ha ett "tema" för varje tjejkväll. Förra gången var det Star Wars, denna gången blir det gråt filmer!! Hehe, töntigt men jag gillar att gråta till filmer (detsamma gäller Sara). Har ni några tips??

Nu ska jag gå ner och titta på "Wipeout". Tipsar om det och om Glee, herregud Glee är verkligen en av mina (många) favoriter. Ska kanske köpa första boxen (säsongen). Min favorit i Glee måste vara Kurt ;)

Vi hörs imorgon ;)

Skola igen :0

Hej! Ska verkligen börja blogga ordentligt igen ;/ har bara inte suttit vid datan alls typ..
Jaja, julaftonen var grym, åt gott och fick mycket fina grejjor :) Nyårsaftonen var hos pappa som oxå var mycket trevlig.
Får skriva mer imorgon, ska gå o lägga mig nu..
RSS 2.0