Np och lite skolavslutningsklänningar

Np, alltså nationella prov är nu i full gång. Har redan haft läsförståelse och uppsats i svenska, hade muntligt igår :) och har haft 3 delar i NO, var faktiskt lättare än vad jag trodde för jag brukar annars ha svårt för NO :/ Ska fortsätta med NO på fredag då vi ska göra ett "experiment" samt utvärdera det, kommer ta ett tag men ska bli roligt (y)
 
Nu till lite skolavslutningsklänningar, är ju bara typ 8 veckor kvar till kskolavslutningen så börjar så smått bli dags att leta efter klänningar. Nedan får ni se några klänningar som jag gärna hade haft på mig på skolavslutningen ^^
Vero Moda - Feja Mini DressHär är en jätte söt klänning från nelly.com, den har spets vid halsen vilket jag tycker är jätte sött! Den är i en enkel vit färg, men det gör det även lätt att kunna välja färgglada smycken! :) finns en liknande klänning som ni ser här:
Vero Moda - Barcelona Short DressJa, den är ganska lik den förra, men vet inte vilken som är finast? Hjälp mig!! Denna är lite mer "marin" aktig om ni förstår.. Även denna är från nelly.com.
Rut&Circle - Saga DressDen här tyckte jag var fin, men kanske inte med den "skarpa" rösa färgen, jag hade hellre sett den i en puderrosa eller kanske turkos färg.. Annars tycker jag att den är söt och sitter bra. Från nelly.com
Fount - Vintage Porcelain DressDen här är lite mer "våghalsig" att ha på sig, både för att den är mönstrad och för att den är så kort. Jag hade dock haft shorts under så att man inte får en "naken-chock".. 
Vero Moda - Norma Mini DressHeaven is on earth!! Nej men, denna var sjukt fiin enligt mig! Denna skulle jag definitivt kunna ha på mig! High-low vilket jag gillar och är i en snygg korn-blå färg vilket jag också tycker är fint ^^ Denna är också från nelly.com
Vero Moda - Oksan Tube DressPerfekt färg, perfekt längd. Allt med denna tilltalar mig! Men den här i min garderob hade jag direkt inte klagat ;)
Club L - Candy Lace Peplum DressJag har länge velat ha en peplum klänning, och denna har dessutom spets vilket är ett stort plus :) om ni inte har märkt det så gillar jag verkligen spets.. ;)
 
Ja alla klänningarna blev visst från nelly.com.. Men det är bara ett bra tecken för dem tror jag ^^ Gud så jag kommer gråta på skolavslutningen.. Herregud, tänk att börja gymnasiet, redan?? Det känns lite som om att man inte växa upp mer.. Men en del av en vill det ändå, få fler vänner och få hålla på med smink 6 timmar i veckan :D Och till slut slippa dessa humörsvängningar -.-´ 
 
Love /Jessica

Nu är jag tillbaka!

Ja hej kära läsare! Ni har väl trott att jag har dött eller nåt, men nu är jag tillbaka och ska börja skriva om roliga saker :) Om man tittar på kända bloggar så skriver dem om kläd- eller sminktrender och vad dem tycker om kändisars klänningar på röda mattan. Så det är sånt jag ska börja skriva om, såklart ska jag skriva om saker som jag har gjort, men inte lika mycket.. 
 
Så jag kan börja att uppdatera er om vad som har hänt under denna tiden som jag har vart borta. Som sagt har vi fått en hund, Gibson. Han har redan vuxit så otroligt snabbt! Han är så rolig, springer efter en vart man än går, springer upp för trappan till mitt rum. Han ÄLSKAR att busa, men det gör nog alla hundvalpar så är nog inget konstigt med det, men han har också sin lata sida. Han gör så man skrattar och får igång hela familjen att busa med honom :) 
Jag och Jeppe firade julafton hos pappa då vi åkte till farmor och Hans, vi var kanske 20 pers! Så var ganska trångt, men vi hade jätte kul och jag fick sjukt bra presenter!!! Jag fick två ögonskuggspaletter, exakt sånna som jag har önskat mig! Jag fick Wonderstruck, presentkort på Spotify, kläder, pengar, smink och sånt kul ^^ Sedan åkte mamma och Co upp till Gbg där dem hämta oss för att åka upp till mormor. Jag och Jeppe sov hos mormor och morfar, medan resten sov hos mammas syster Bea och hennes sambo och son. Även där fick vi lite presenter ;) Jag kan säga er att jag aldrig har ätit så mycket onyttigt på så kort tid, varje kväll åt jag och Jeppe chips! Jag färgade håret ännu ljusare och är otroligt nöjd! Fast nu har en hemsk utväxt börjat krypa fram, några centimeter nu... Men har sagt att jag inte ska färga håret innan skolavslutningen :) Vill inte slita på håret i onödan.. Ska även färga underhåret ljusrosa :D Men, mitt silvershampo är slut så måste verkligen köpa mer nästa månad!! Vi åkte hem till Skåne igen tidigt på morgonen på nyårsafton. Vi var framme vid 18.00, jag skyndade mig att duscha och sminka mig för jag skulle på nyårsfest hos vännerna. Om jag skulle berätta om allt som hände skulle det ta hela dagen att beskriva, men låt mig bara säga att det var helt sjukt roligt! Nästa dag hämtade Per mig och jag somnade i soffan, hade bara sovit i typ 5 timmar så var gaaaanska trött kan man säga ;) Annars har inget speciellt hänt, skolan är i gång och har bara börjat få mer och mer ont i ryggen, så som tur är ska jag till ortopeden den 26:e. A-L (lillesyrra) fyllde år, jag köpte ett träd till henne vars lampor lyste. Om ni vill ha en likadan så finns dem att köpa i olika färger på Rusta :) 
 
Måste verkligen tipsa om en hemsida som har sjukt fina kläder! Den heter "talkingclothes", gå gärna in på den sidan ^^ Har inte handlat därifrån än, men tro mig, det ska jag göra!! Dem har ett set med Superman bh och trosor och det är nog den som jag ska köpa ^^ 
 
Nu ska jag visa er lite armcandy ;) Jag tycker att det är sjukt snyggt att kompinera olika armband, så ska visa er lite armband som är fina att ha för sig själva och tillsammans med andra armband eller med en klocka.
Jag tror inte att det här slags armbandet har ett särskilt namn, men jag kallar dem för döskallarmband :) det finns både enfärgade och multifärgade. Jag har köpt två stycken, ett som är ljusrosa och ett som är mörklila. Båda är köpta på Gina Tricot, så om ni gillar den här stilen så hittar ni fina på Gina Tricot  ^^
Den här stilen kallas för "Shamballa" också jätte fint att ha ensamt eller med en klocka, har tyvärr inget sånt här armband, men skulle gärna lägga till ett Shamballa armband bland mina smycken ;) 
Det här är ett kors armband (ganska uppenbart att det heter så) dem här armbanden tycker jag faktiskt är finast att matcha med en klocka. Fast det kanske beror på vilken färg.. Ett sånt här armband har jag införskaffat (också från Gina Tricot) fast där pärlorna är turkosa och korset är silvrigt! :) 
 Det är inne att ha flera armband samtidigt, trenden kallas på engelska för "stackable bracelets". Det här tyker jag är jätte fint att ha på sommaren med en high-low klänning! Det finns ingen "regel" på hur det ska se ut, utan man kan iprincip bara ta några armband som man gillar och ha alla samtidigt!
 
Här är en ringtrend som jag tycker är helt otroligt snyggt! Det kallas för "above the knuckle rings" alltså ringar som man har mitt på fingret! Det lilla gör så myket för en outfit, detta är också jätte fint att ha på våren och sommaren med en klänning, så såna ringar ska jag definitivt köpa ;) Det finns även "abovet the knuckle rings" som har ett hjärta, eller stjärna m.m. på sig. Så ska nog köpa lite av allt möjligt ^^ 
 
En sån här klänning är ett måste för mig denna sommaren! Den har olika sorters namn, vissa kallar den för "taildrop dress" och vissa (som jag) kallar den för "high-low dress". Som ni hör på namnet så är den längre där bak, detta tycker inte alla är snyggt, men jag tycker det är jätte fint! Att ha en vit (som på bilden) med "above the knuckle" ringar och massor av armband! Jag vet inte än men kanske ska jag ha på mig en sån här klänning på skolavslutningen? Skriv gärna vad för klänningar ni tycker är snygga och vad ni ska ha på er för klänning på skolavslutning :D
 
Love /Jessica
RSS 2.0