Oops :/

Har verkligen inte bloggat på länge för att jag åkte upp till pappa med datan, men glömde laddaren, så jag skunde inte blogga :/

Lite nyheter: har fått ny mobil!! HTC Wildfire S. Har fått en skit snygg kappa, blus och två kjolar och har blivit helt klar med min kavaj nu, ena sidan av kragen var heeeelt weird så nu har jag fixat den :) Nedan kommer en bild på


Inte den bästa bilden men den får duga så länge :) Just det ja, igår färgade jag mitt hår! Blev mörkare än vad jag ville men blev ändå nöjd :D

Idag var vi i Sjöbo för det var någon avslutning av M.A.K.T (Mer.Antirasism.Kommunalt.Tack) och såg en jäääääätte snygg kille där, sneglade (glodde) på honom hela tiden. Ibland måste man ha ögongodis ;)

Idag på elevensval så valde jag en ny sak som jag vill sy, en fladdermustopp i svart och guldig spets :) Får se hur den blir.

Jaja, ha det bäst

Jag är klar!!

Hejsan!! Idag blev jag klar med min kavaj!!!! Blev sjuuukt nöjd för att vara första gången :) Ska ha på mig den i morgon i skolan med en hogmidjad kjol och ett grått baslinne. Lägger upp en dagens outfit då :)

Skolan är helt vanlig för utom att vi har haft musik vecka (asså att man siktar in sig på musik under en vecka) så det kom en rappare till skolan idag och rappade (nej, menar du det?!) och pratade med högstadieeleverna om respekt och fördomar och sånt. PS: Han var inte bra på att rappa :/

Imorgon är det storkafton, då ska vi spelade upp introt till vår musikal men inte själva musikalen. Den ska vi spela upp någon annan gång.

Jaja, ska nog ta en glass nu :)

Bye bye

Läängesedan

Hej! Jag vet att jag har blivit jätte dålig på att blogga men jag har verkligen haft fullt upp hela tiden! Asså det började med att vi gick på någon marknad och sedan gjorde jag annat. Förresten jag har fått tre nya symönster!! Ett mönster är på byxor och shorts, den andra mönstret på kjolar och det sista är på en kavaj! Kavajen ska vara i ett marinblått fleecetyg! Och nu kanske ni tycker att fleece är opassande till en kavaj, men det var en på Project Runway som gjorde en sådan. Och i det ögonblicket som jag såg den, var jag besluten att göra en likadan.

Idag när jag kom hem så hade mamma varit i Malmö på syaffären "Stoff och stil". De har verkligen alla sorters tyger!! Så mamma köpte hem 2 meter av marinblå fleece, en blå och en vit markeringspenna och sist men inte minst s.k mönsterpapper. Man lägger det pappret ovanpå mönstret och ritar av det, på så sätt slipper man klippa i mönstrena :)

Annars har inget hänt förutom att vi ska spela upp vår musikal på torsdag :O Och ingen i vår grupp kan sina repliker utantill.. Så jag vet inte hur detta ska gå :/ Vi har i alla fall kommit långt på vår låt :)

Ha det gött

Random :0

Hej! Var ett tag sedan jag bloggade igen :/
Satt och sydde typ hela kvällen igår för att sy ett par randiga shorts!! Blev nöjd för att vara första gången att sy utan mönster :) Lägger upp en bild på den sedan.

På bilden nedanför kan ni se nyckeln som jag lovade att lägga upp en bild på. Örhänget är nyinköpt idag :) Skriv vad ni tycker!

Vann ett mönster igår (på Tradera)!! Mönstret var på en kavaj. Den ska vara i mörkblå fleece!! Såg en som gjorde en kavaj av fleece på Project Runway för ett tag sedan och har varit besluten att sy en egen :) Ska även sy en fladdermustopp, högmidjade shorts. Har även budat på ett storpack med typ 18 mönster i. Hoppas att jag vinner!!

Nu kommer bilden:

Gymnasieval :O

Hejsan!! Idag åkte vi med klassen in till Sjöbo för att gå på typ Gymnasiemässa. Asså det var små stånd med folk från olika gymnasier i som förklarade om sina gymnasier och vilka linjer de hade att erbjuda. Och så kanske man fick/ta godis eller påsar med broschyrer i. Jag fastnade mest för "Drottning Blankas gymnasium". Där har de linjen som jag vill gå på, som är design. Asså att sy egna kläder och sånt. Tänk att jag snart ska välja vilket gymnasie jag vill gå på!! Det känns helt sjukt att det är så snart, okej det är typ 1½ år kvar. Men det är snart i enligt mig :)

Annars var det inget kul i skolan, vi har bytt platser. Jag sitter vid samma bord som Anton, Jack och Simon. De pratar typ hela tiden, men jaja livet ska inte alltid vara lätt. Jag klarar mig nog.

Städade mitt rum snabbt innan, duschade. Så ser min dag oftast ut. Spelade in en video.

Ha det bra ;)

Snabbt :)

Hej! Idag får det bli ett snabbt inlägg för vi ska kanske se en film nu :) Tittade på filmen "Tintin" igår, den nya asså. På bio, med farfar och Jeppe. Den var rolig att se på och man fick sig ett par skratt. Poäng: 3,5 av 5!

Göteborg :)

Kom fram till Göteorg för typ 2 timmar kvar :)

Gav min lillasyster sin födelsedagspresent (som var en HelloKitty gossedjur) och hon blev jätte glad. Hon kramade den och sånt :)

Nedan kommer lite grejer som jag vill/ska ha i mitt rum (när det är klart). Julklapps tips ;)

STORM Golvlampa, vit Höjd: 120 cm Skärmdiameter: 33 cm Sladdlängd: 2 m 95 cm    finns på IKEA för 149:- Länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80099667/

KOMPLEMENT Multihängare, vit Bredd: 43 cm Höjd: 85 cm   finns på IKEA för 59:- Länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70108912/

 finns på Ellos för 199:- Länk: http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Dekoration-Prydnadssaker/_/N-f9wZ1z141xe?Nr=289830

 finns på Ellos för 299:- Länk: http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Dekoration-Ljusstakar-lyktor/Jotex/_/N-f9uZ1z13a76Z1z141xe?Nr=317345

 finns på Ellos för 199:- Länk: http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Dekoration-Prydnadssaker/_/N-f9wZ1z141xe?Nr=309022

 finns på Ellos för 149:- Länk: http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Dekoration-Ljusstakar-lyktor/Jotex/_/N-f9uZ1z13a76Z1z141xe?Nr=257478

 finns på Åhlens för 229:- Länk: http://www.ahlens.se/inredning/dekorera/index.html#showAll


Ja, det var det som jag hittills har hittat som jag vill ha :)

Lov :)

Hej! Som ni ser i rubriken så är det lov!! I en vecka, bättre än inget :) Är hemma själv med Jeppe just nu och tittar på MTV (i brist på annat xp). Vi ska nog snart gå upp och så smått sortera lite leksaker. Tro mig, det behövs verkligen!!

Jaja, har typ inte hunnit blogga de senaste dagarna. Mådde skit dåligt i förrgår, trodde att jag skulle spy. Men det gjorde jag inte (som tur var).

Förresten på inlägget med tre bilder på en sned rygg, det är inte jag. Morsan sa att jag skulle skriva det så att man inte tror att det är jag XD jaja, nu är det sagt i alla fall.

Ha det bäst
RSS 2.0