Dagen :)

Ja, igår kom som sagt faluborna hit. Var så kul att få träffa alla igen! Idag åkte vi allihopa till Ystad, vi skulle handla mat inför kalaset imorgon, gå på Ohlssons Basar och vi skulle fixa kontokort till Jeppe. När vi stannade vid stan så gick alla åt olika håll, jag gick med mormor in till Lindex och H&M. Fick en mintgrön tubhalsduk och puderrosa av mormor på Lindex. På H&M köpte jag en vit mössa, en sån som typ "hänger" lite där bak. Hur söt som helst ^^ På Ohlssons Basar köpte jag lite godis och ett paket där man gör sin egna drömfångare. Fick även en muffins-skål av mormor, hade köpte den ändå men hon ville betala den :) Varje gång jag har varit på Ohlssons Basar har jag tittat på muffins-burkarna och har velat ha en sån nåt år :p så är glad över att äntligen ha en!! Sedan åkte vi till Willy's och storhandlade! Ska bli gott med tacos och princesstårta imorgon ;3
 
Sen åkte vi hem, mamma, Niclas, Nathalie och kanske Robin somnade i bilen. Känner mig själv trött just nu :p 
 
Sitter nu i min säng under täcket för det är så sjukt kallt ;P Och lyssnar på musik :)
 
Ha det /Jessica

Faluborna! :D

Hej! Idag kommer faluborna hit, alltså min moster Nathalie, hennes kille Niclas, mormor, morfar, min andra moster Bea, hennes sambo Peter och deras son Robin :) (hoppas det var ok att jag skrev era namn..) Ska bli så kul att få träffa dem! Var ett tag sedan vi sågs senast.. På lördag ska vi ha kalas för mig och Jeppe. Då kommer även min storasyster Jenny, hennes kille Stefan, min storebror Jimmie, hans tjej Veronica/Veronika, Lilian och Lasse. Tror det var alla. Alltså vi blir 18 stycken!! Kommer bli fullt i vårt hus ;)
 
Kan berätta vad jag fick av mamma och Per :) Fick en rosa/lila lavalampa, tre kuddar som jag har velat ha, ett halsband och fick gå på aroma-massage!! Gick på massagen igår, var bland det skönaste jag har varit med om!! Luktade så otroligt gott och var skönt och avslappnande, vart helt lugn i kroppen efteråt :P Definitivt något jag vill göra igen :3 Rekommenderas stort!! 
 
I skolan har inget hänt, har skrattat och vart lika fjantig som vanligt ;P
 
Så ja, en liten uppdatering, får se om jag skriver imorgon.
 
Ha dey /Jessica
 
 

Fotograferingen :D


Ja, här är några av bilderna som togs på fotograferingen idag :) Blev jätte nöjd! När jag kom dit fick jag sätta mig ner och så sminkade en kille mig, han kladdade på jätte mycket foundation och låååånga tjocka ögonfransar, men var kul att vara sminkad så mycket ;) Sedan lockade han mitt hår och tupperade det. Efter det fick jag byta om och sedan började fotograferingen :) Hade en fläkt som skulle skapa lite rörelse i håret och fick byta om typ fem gånger. Tog ungefär 2 timmar att göra allt det och det var en och samma kille som fotade, sminkade och fixade håret på mig :o Var rätt coolt att det var en kille ändå ;) Fick med mig 70 bilder på en cd-skiva. Så får visa dem för mamma, Per och Annalinnea när jag kommer hem. Alltså imorgon. 
 
Imorgon fyller jag år!! Har fått födelsedagspresent av Jeppe, fick 100:- så han köpte ett par blommiga leggings till mig :') Det var dem jag ändå hade tänkt köpa så vart glad att han köpte dem åt mig :) Fick även köpt puder, kajal och fyra (:o) bh:ar. Fick lite pengar av Carolas mamma så hon hjälpte till att köpa bh:arna. För er som undrar så var det 2-pack. Så man sparade in lite pengar där ;) Var skönt att få köpt lite sånt nytt och trevligt :3
 
Blir typ spammad på Facebook nu, laddade upp samma bilder där och det händer grejer hela tiden! Gillningar och kommentarer, men det är bara kul :3
 
Ha det /Jessica

Göteborg! :)

Hej! Nu är vi (Jag och Jeppe) i Göteborg. Så kul att få träffa alla igen, vart ju ett tag sedan senast.. Vi hann inte med så mycket igår, hann gå i skolan för att sedan ta bilen in till Lund och sedan sätta oss på tåget till Göteborg. På tåget hände inget kul, satt bara och lyssnade på musik. Pappa hämta oss på stationen och vi tog bilen hem. När vi kom hem var fortfarande Anton och Meja vakna så vi fick träffa dem och Jeppe fick hans presenter. Han fick bland annat en tröja, In-ear hörlurar, pengar och choklad. 
 
Nu kan jag berätta vad jag ska göra i morgon som födelsedagspresent! Jag ska vara modell för en dag!! Ska ta med mig lite olika kläder, sedan får man välja bland olika sminkningar som man vill ha och sedan stylar dem ens hår. Sedan blir man fotad. Man får med sig 35 bilder på en cd-skiva. Ska bli sååååå sjukt kul! Ska även köpa ett par leggings och kanske ett par jeans på H&M innan vi åker dit. Fick 200:- av farmor, Hans och Hellen så ska köpa lite kul av det inför fotograferingen imorgon. Ska köpa leggings vet jag, färgglada jeans i korall eller mintgrön och nytt puder ^^ 
 
Idag firade vi Jeppes födelsedag i efterskott och min födelsedag i förskott. Fyller ju år om bara två dagar!! Fick lite pengar och vi åt tacos till middag. Till efterrätt åt vi marrängtårta men glass, grädde och kolasås. Sedan blev det kakor, bullar och lite sånt. Mådde skit illa, men det känns lite bättre nu :) 
 
Ha det /Jessica

Födelsedagar ^^

Ja, så här såg lilla jag ut idag. Mitt hår ser mörkt ut här men är mycket ljusare i verkligheten ;)
 
Idag hände inte så mycket. Fick nästan toalett vatten över mig. För Anton och Jack höll för dörren för Maolii så att hon inte kunde komma ut från toan och när det lät henne komma ut så hade hon tagit toalettborsten, doppat den i vatten och försökte skvätta det mot dem och jag blev jätte skrämd och äcklad så började ju skrika och springa där ifrån. Men som tur var fick jag inget på mig :D
 
Imorgon fyller Jeppe år :) Har hans present färdig och inslagen, har stått uppe på en hylla några veckor nu ;) Så imorgon får han se vad det är. Tror och hoppas att han gillar det. Tänkte på Jeppe när jag såg den så får se om han håller med :)
 
Och på måndag fyller som sagt jag år ^^ Så det blir några födelsedagar nu :) Vet redan vad jag ska få av pappa, men det får bli en överraskning för er ;) 
 
Fick hem en kod till våra klassfoton igår som vi kunde använda för att gå in och titta på, sedan skulle man beställa vilka man ville ha :) Vissa blev riktigt bra! :3 Så borde komma hem snart..
 
Idag åkte jag och Jack in till körskolan och skrev i ungefär 1 ½ timme så fick skrivet några prov. Fick 40 rätt och man behöver ha 60, så måste fortsätta plugga :p Kändes verkligen som att jag skulle få fler rätt idag eftersom att jag hade pluggat ganska mycket, men tydligen inte. Men vill verkligen ha moppekörkort så får väl fortsätta plugga. Man måste kämpa för något som verkligen vill har jag fått lära mig på riktigt nu :] 
 
Ja det var väl det :)
 
Ha det /Jessica

This is your chance to own it, this is your chance to own it, this is your chance so don't blow it.

Har inte bloggat för att internet har varit nere dem senaste tre dagarna, precis när jag tänkte blogga såklart :P
 
På fredag ska vi till pappa :) Ska bli så kul :) Fick reda på igår att Anton och Meja hade köpt varsin liten present till mig, men Anton ville att det skulle vara från honom så han köpte för sina egna pengar. Åh kära Anton, det är bland det finaste någon någonsin har gjort för mig :') Sånna små saker gör mig hur glad som helst :)
 
På torsdag fyller Jeppe år! Han blir 13, tonåring! Kul för familjen att ha två tonåringar i huset xD Jaja, det blir väl inte så svårt, vi är ju som små änglar :P Och på måndag alltså om exakt en vecka fyller jag år :D 15 bast blir jag ;) Ser man fram emot :)
 
Charlie har tydligen hittat på ett sätt att smita ut från hans inhägnad, så när man kommer upp på rummet så står han ute på mattan utanför hans inhägnad. Mamma har fixat till lite idag så får hoppas att han inte smiter mer nu :) 
 
Mådde extremt illa i fredags på kvällen, kändes typ som att jag skulle kräkas så jag sov inte mer än 5 timmar, var helt död på lördagen :p I söndags hjälpte vi Jenny att flytta en soffa och fotölj till hennes kille i Malmö, de ska bli sambos :D Och sen fick vi en säng av hennes kille som kanske jag ska ha i mitt rum ^^
 
Idag på musiken hade jag o Corre sjukt kul! Vi skulle ta en bild och den blev lite nedifrån så ser ut som att jag hade dubbelhaka :P Gud som vi skrattade xD
 
Sitter just nu och lyssnar på musik :3 och äter hemmagjord slushice med smak av krusbär. Extremt gott!!
 
Imorgon ska jag och Jack till körskolan och skriva. Har pluggat rätt så mycket de senaste dagarna och har fått svar på många frågor. Förhoppningsvis får jag fler rätt denna gången. Har även kollat efter moppe, vi hade ju två hemma, den ena skulle jag ha och fixa till. Men det är EXTREMT mycket att fixa på den. Plasten är sprucken, backspegel är av och nån lampa hänger :P Så ska spara pengar från och med nu till efter vintern. Så här ser min drömmoppe ut:
En Baotian Retro i rosa :D Har exakt den moppen hemma fast i en krämfärg. Men som sagt är det för mycket att fixa på den.. Så får hoppas att jag har tillräckligt mycket pengar när det är dags att köpa en moppe :)
 
Ha det /Jessica

I through my hands up if you believe in me now..

Hehe här är lilla jag idag :3
 
Var på tjejkväll i lördags till söndags. Hade sååå extremt kul! Vi skrattade, dansade, sjöng, tittade filmen och tog egopics ;) 
 
Gick till läkaren i fredags p.g.a mitt illamående, läkaren trodde att jag hade magkatarr. Så har fått medicin som har fungerat hittills :D Hoppas verkligen att jag slipper må illa mer.. Mådde lite illa idag men det var för att det var såååå sjukt varmt! Det var nästan så man svettades :P 
 
Som ni kanske ser på bilden så är mitt hår blondt (eller hur det stavas) har fått silvershampoo med balsam. Som är från John Frieda. Så här ser förpackningarna ut:
Kan rekommendera den stort till dig Carola! kostar 105 kronor/styck (tror jag) och fungerar jätte bra!!! Det var extra pris på dem när vi handlade dem så dem kostade bara 75 kronor/styck! Gjorde ett bra kap där ;) Alla mina gula toner är borta och har en riktigt snygg blond färg nu! Fick färga utväxten för ett tag och även om det har gått ungefär fyra veckor sedan jag färgade det så har jag inte fått nån utväxt! Annars brukar det gå kanska fort.. Så är glad över att det knappt finns någon utväxt ^^Färgade även ögonbrynen då så att det skulle passa med mitt blonda hår ;P 
 
Sitter just nu och lyssnar på musik. Har en låt att rekommendera: Sångerskan heter Inna och låter heter Endless. Den är så mysig den låter, min nya låt drog just nu ;) 
 
Idag är det exakt två veckor kvar tills att jag fyller 15! Känns verkligen inte som att jag ska bli så "gammal" :o tiden har gått så snabbt med allt och alla. Minns fortfarande trean hur tydligt som helst. Och lilla Anton (min lillebror) minns när han bara var en liten bebis, nu är han 4. 5 i december. Och går på dagis! Tänk att han ska börja skolan om ungefär två år bara! Herregud tiden bara flyger förbi. Och kommer en massa saker från när man gick i ettan och tvåan. Herregud så liten, dum och pinsam man var då xD 
 
Har även två parfym tips. Alltså två parfymer som jag önskar mig i födelsepresent, och om jag inte får det i födelsedagspresent så ska jag köpa dem! För dem luktar helt otroligt gott! 
 
Den första är från Taylor Swift, den heter Wonderstruck och så här ser flaskan ut:
Cool flaska dessutom ;) Kostar just nu 299 :- på Kicks, står att det är kampanjpris ^^ Här är länken till den http://www.kicks.se/taylor-swift/doft/dam-c352/wonderstruck-edp-p19038
 
Den andra är från Calvin Klein och heter Summer. Fanns olika design på flaskan men tar den som ser ut som den Hanna beskrev (hon gillar också den parfymen):
Har sett flaskan men kommer inte ihåg hur den ser ut, men sök på Calvin Klein summer parfym så kan du se hur många olika flaskor som finns!
 
Sen har jag nog inget mer att berätta..
 
Ha det /Jessica

Trafikskolan :P

Hej! Åkte till trafikskolan idag för att skriva prov, åkte dit tillsammans med Jack :) Fixade inloggningen och satte mig vid datan. Det finns cirka 10 datorer där och det var två lediga. Som tur var hade Jack satt sig vid en dator som det fanns en ledig plats bredvid ^^ Så han visade mig logga in och hur man kom till provet som jag skulle skriva. Såg att han satt och kika på vad jag kryssade i ibland :P Men mot slutet sa sekreteraren på trafikskolan att jag hade fått fel prov. Hon hade gett mig bilprov istället för moppe. Inte konstigt att frågorna var så svåra xD Så hon ändrade så att jag fick rätt :) Om ni undrar så fick jag 36 rätt av 70 möjliga på bilprovet.. Hoppas det går bättre på moppeproven ;)
 
På skolan hände inget särskilt, var en rätt så tråkig dag.. Så har inget kul att berätta :d
 
Hände en rätt gullig sak idag när jag kom hem. Jag brukar alltid säga "Hej Charlie!" när jag går in i mitt rum. Och när jag tog några steg mot min säng så hoppade Charlie fram i sin bur och ställde sig på bakbenen för att se sig omkring. Har han börjat lära sig hur jag låter? :) Hade varit mysigt om han har det :$ 
 
Får ge tips på två bra låtar : Först har vi en låt från "Of monsters and men" som heter "Little talks". Udda men väldigt bra låt ^^ Sen har vi en låt från "Owl city med Carly Rae Jepson" som heter "Good time". Lyssna gära och säg vad ni tycker :3 
 
Haré gött så hörs vi ^^ /Jessica

Brudarna ^^

Hej! Jag och Jack (som går i min klass) ska båda ta moppekort på samma skola. Så vi skulle åka dit i fredags och skriva prov på datan, så mamma skjusade oss dit och när hon hade kört och jag och Jack skulle öppna dörren, så var det låst -.- Tydligen stängde dem klockan 15.00 på fredagar. Och i var där typ 17.00.. Så vi ringde mamma så körde hon oss hem igen och så tänkte jag och Jack att vi kunde åka in på måndagen istället. Men då hade inte mamma bilen, så får bli på tisdagen, jag ska ju ändå dit på teori :) Om ni undrar varför vi åkte med Jack så är det för att han bor typ några hundra meter ifrån oss, på väg mot skolan. Så har hänt lite då och då att vi har kört han till skolan eftersom att vi ändå skulle dit :]
 
När jag kom hem packade jag ner lite saker, två madrasser, täcke och kudde. För jag skulle till tjejkväll med brudarna :D Vi hade bestämt att vi skulle äta pizza så vi stannade vid Byakrogen och beställde en kebebpizza och en hawaii ^^ Sedan körde vi runt men hittade inte vart Maolii (a.k.a Marie, hon vi skulle vara hos) bodde. Så hon och Corre fick köra ut så vi såg vart vi skulle åka nånstans. Till slut hittade vi rätt :) Vi hade såååå kul! Skrattade och filmade, tittade på tre filmer och en halv typ :P Åt chips och godis, drack en massa läsk. Jag drack sju glas räknade jag till :o Vi somnade typ vid halv fem eller fem. Och blev väckta av Maoliis barnvakt (hon hade barnvakt för hennes föräldrar var utomlands. Och Maolii och hennes barnvakt har känt varande sen Maolii var 1 år) genom att hon tog så kastrull.lock och smällde dem mot varandra. Gissa om jag blev rädd?! Barnvakten var verkligen snäll och rolig och en sån person som man kan prata med ALLT om. Hoppas jag träffar henne igen ;P 
 
Alla åkte hem ganska tidigt, men mamma och Per var i Malmö så jag blev hämtad lite senare. Så jag och MAolii hann prata mycket :) Ska titta på gymnasie idag, på internet alltså, och kolla vad man lär sig och sånt. Just nu vill både jag och Maolii gå på Drottning Blanka, linjen "Makeup och hår stylist". Man lär sig typ teatersminkning, håruppsättningar och sånt kul :D Här är länken till det : http://www.drottningblanka.se/gy2011/vara-program/dbgy-har--makeupstylist. Låter sååå kul!! :D När det är öppet hus nästa gång så ska jag och Maolii gå dit tillsammans har vi bestämt ^^
 
Idag åkte vi till Jack och tittade på hans djur, han och hans mamma och pappa bor på en gård så dem hade sju grisar, sex hästar och ett antal kaniner (som de aldrig sa hur många dem var). Det var några belgiska jätte kaniner, söta men stora. Så här ser dem ut:
ser så gulligt ut när kaniner putsar sig :3
Ja svårt att se hur stora dem är bara på bild, så måste se en för att fatta hur stora de är :P 
 
Det går jätte bra med Charlie, han äter jätte mycket, blir störra och större. Och är fortfarande lika mysig och gó. Har inte ångrat mig alls att jag köpte honom. Älskar min lilla kanin så mycket :') Förresten så fyller han två månader idag ^^ Fast får nog köpa en större bur om ett tag för han bara växer och växer och kommer säkert att bli för stor för hans bur som han är i nu. För just nu passar buren honom perfekt. 
 
Ja det var väl det jag hade att säga. Får se om vi hörs imorgon igen :)
 
Ha det /Jessica
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0