Stackars Jeppe :/

Hej! Är nu hos pappa, åkte dit i förrgår. Kan berätta om tågresan för den var långt ifrån normal idag.. En engelskman hade tagit min plats och även om jag sa på engelska att jag hade bokat platsen så bara tittade han bort och ignorerade mig. Och jag orkade inte tjata med honom så jag och Jeppe fick stå upp vid utgången på tåget. Ibland satt vi på huk och ibland stod vi upp. När vi satt på huk så kom en tågkonduktör förbi och sa att vi inte fick sitta där, så vi ställde oss upp. Och bara nån sekund efter det svimmade Jeppe! Han liksom bara ramlade bakåt så han slog i huvudet i papperskogen. Jag sprang fram till honom direkt och skakade honom och frågade vad som hade hänt och om han hade svimmat. Han svarade att han inte visste vad som hade hänt. Senare såg jag även att han blev väldigt svettig. En av männen som stod vid oss gick och sade till tågkonduktören när han såg honom i gången. Jag fick hjälpa Jeppe komma upp för konduktören sade att han kunde sätta sig inne i deras hytt. Så han satte sig där på en stol. Konduktören pratade i högtalaren och sade att det behövdes någon med medicinsk kunnighet. Det kom cirka 15 stycken, men 3 stycken stannade kvar. De tog av honom skorna och strumporna och rullade upp hans jeans. De tyckte att det vore bättre om han fick lägga sig ner, så han fick lägga sig ner på två säten (dem som satt där flyttade på sig så att han kunde få lägga sig ner). En av läkarna (eller vad dem var för något) höll upp hans fötter och någon pratade med honom. En var diabetiker och hade alltså med sig druvsocker som Jeppe fick ha i munnen för att få i sig lite socker. Konduktören frågade läkarna om dem trodde att Jeppe skulle behöva åka in till sjukhuset. Alla 3 läkarna höll med om att det vore bra, för Jeppe var helt utslagen och låg blundade hela tiden. Så konduktören ringde efter ambulans som skulle hämta upp Jesper i Halmstad. Det var cirka tjugo minuter kvar till Halmstad. När vi var framm kom det in två ambulansförare och frågade vad som hade hänt och sedan rullade dem in en bår som Jeppe fick lägga sig på. Jag tackade alla som hade hjälpt till och tog våra väskor. Sedan gick vi till ambulansen, jag fick sitta där framme. för er som undrar fick vi inte ha på sirener eller åka snabbt.. Vid det här laget var både mamma (och kompani) och pappa på väg till Halmstad sjukhus. Jesper fördes in till ett undersökningsrum där de gjorde lite olika tester så som ekg, blodtryck, nervkoll o.s.v. Pappa kom dit först och då förklarade läkaren att det bara var en vanlig svimmning. Att det var för att vi hade stått upp ett tag och att det var varmt och att han kanske hade druckit för lite. Strax efter kom mamma, Per och Annalinnea. Vi förklarade var läkaren hade sagt och pratade lite om själva svimmingen och det som hände. Sedan åkte dem hem mot Skåne igen och jag, pappa och Jeppe åkte på väg mot Göteborg. 
 
Ja, det var väldigt obehagligt att se min lillebror så utslagen, det var verkligen fruktansvärt att se på..
 
Igår var det jätte varmt och vi gick ut och tittade på Mountinbike SM. Vi tittade på några "heat" innan vi gick vidare. Undrar om inte jag har fått lite mer färg idag? ;) 
 
Idag ska vi kanske åka till en pool, som är typ 4 decimeter djup (:P) som Meja och Anton ska bada i och vi andra ligger nog och solar under tiden ^^ Men vi får se vad som blir :)
 
Ha det /Jessica


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0